Horoscop 5 ianuarie – Taurii, la cote maxime de popularitate!

horoscop - taur

Horoscop 5 ianuarie – Taurii, la cote maxime de popularitate! Se anunță o zi din care putem culege roade bune, fie  că este vorba de rezultatele unei munci, de încredere în noi sau de popularitate.

Berbec

Ai ajuns la capătul unei acțiuni la care ai muncit mult, în care ai investit enorm, dar iată că roadele se văd, sunt chiar acolo în fața ta. Sentimentul de satisfacție este profund, e acea senzație a muncii încheiate cu bine și ești de-a dreptul mulțumit de ceea ce ai realizat.

E meritul tău, laudă-te cu munca ta, dar dacă au mai participat și alții la acest succes, ar fi bine să scoți în evidență și contribuția lor, ca să fii sigur că te vor ajuta și altădată. Ți-ai ascultat intuiția, ți-ai urmat inima și ai atins cel mai bun nivel la care se putea ajunge. Pune punct și sărbătorește!

Citește și: Horoscop special – zodiile și sănătatea în ianuarie 2017

Taur 

Te bucuri de popularitate pe oriunde ai merge, pentru că ești primit cu brațele deschise și reală simpatie de toți cei care îți apar în cale. Orice dialog se desfășoară pe un teren politicos, amiabil, pozitiv, încât e o plăcere să intri în contact cu oricine.

Ai norocul de a întâlni oameni veseli, tonici, tineri, puși pe glume și pentru că te simți pe aceeași lungime de undă, e și normal să te comporți la fel. Iubirea e și ea la cote maxime, de aceea ar fi bine să-ți programezi o întâlnire romantică doar cu persoana iubită: la un film, la un ceai… Cuvintele de amor ar curge ca pe bandă rulantă!

Gemeni

Te apreciezi pe tine însuți doar dacă te privești, un pic, prin ochii oamenilor care te iubesc. Dacă ai în preajma ta oameni care chiar țin la tine, care îți vor binele, care te plac așa cum ești, îți vei ameliora și tu imaginea de sine.

Ai avea mult de câștigat la capitolul încredere în propria persoană dacă cineva ar avea azi un cuvânt bun de spus, un compliment, o laudă bine meritată, pentru că îți ridică moralul și te ajută să te iubești mai mult. Afla cât de multe lucruri bune au unii de spus despre tine: chiar dacă nu te recunoști în unele descrieri, da, despre tine e vorba!

Rac

Dacă ai vedea în tot ceea ce vine spre tine exact ce e mai potrivit pentru tine în acest moment, lucrurile ar merge mult mai bine. Ca atare, nu mai căuta nod în papură la orice. Dimpotrivă, vezi jumătatea plină a paharului, vezi ce ai – nu ce-ți lipsește, vezi ce ești – nu ce n-ai devenit încă, pentru că aceste atuuri contează mai mult.

Ai încredere că viața îți oferă exact ce ai nevoie la momentul potrivit, deci nu te mai plânge întruna că alții au mai mult. Fiecare are ce e mai bun pentru el, deci fii sigur că și tu ai acum la dispoziție resursele cele mai potrivite. Undeva acolo sus, parcă cineva la programează perfect pe toate, inclusiv viața ta!

Citește continuarea pe Huff.ro

horoscop - sanatatea 150x150Citeste si: Horoscop special – ce le rezervă luna ianuarie zodiilor?

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.