Horoscop 05 mai – Scorpionii trebuie să renunțe la trecut

horoscop - scorpion2

Horoscop 05 mai – Scorpionii trebuie să renunțe la trecut Astăzi, Berbecii sunt blocați într-un impas, de la Gemeni se așteaptă și dovezi de dragoste, nu doar declarații, iar Fecioarele au o zi veselă, în care le ies toate.

Berbec

Nu trebuie să tratezi impasul în care te simţi blocat ca pe cel mai rău lucru, pentru că şi piedicile au rostul lor. De data aceasta, stând o vreme pe loc, mai ai timp de gândire, ţi se oferă răgazul necesar pentru a mai trece totul în revista şi a ajusta ce se mai poate. Nu sta pe loc lăsând orele să treacă inutil, ci implică-te serios în analiza problemei în care ai rămas captiv, pentru că poţi găsi soluţia salvatoare. Un pic detaşat de miezul evenimentelor, fără să te împingă nimic de la spate să acţionezi imediat, vezi altfel ieşirea din impas.

Taur

De nu se ştie unde, vine o veste excelentă care te face fericit. Poate e o şansă rară de a te remarca sau de a-ţi împlini un vis, doar pentru că prinzi un val favorabil care te propulsează direct la ţinta propusă. Nici ţie nu-ţi vine crede cât de norocos poţi fi pentru că da, e o chestiune de noroc să ajungi în vârf. Altădată, ai fi muncit mai mult pentru acelaşi rezultat, dar azi te afli sub o aripa protectoare şi în nişte auspicii astrale atât de bune, încât chiar şi cele mai grele scopuri devin posibile. Nu da cu piciorul la ocaziile care se ivesc!

Citește și: Horoscop special – cum ne afectează fazele Lunii?

Gemeni

Dragostea are nevoie şi de lucruri palpabile pe care să se bazeze, nu numai de emoţii aprinse şi de vorbe dulci. Partenerul aşteaptă de la ţine un gest concret prin care să înţeleagă mai bine ce intenţii ai de la relaţia voastră. Un angajament solid, un proiect comun care să consolideze relaţia sau o investiţie în care amândoi să implicaţi resurse mari de timp, de bani şi de energie sunt dovadă clară că amândoi sunteţi dispuşi să mergeţi mai departe cot la cot. Depăşiţi faza iubirii incipiente şi treceţi la o etapă superioară: clădiţi ceva împreună.

Rac

Te simţeai nesigur pe ţine, călcai că pe coji de ouă şi aveai un sentiment ciudat că nimic nu e stabil în planurile tale, dar azi vei primi suficiente sfaturi practice şi garanţii care vor alungă starea de incertitudine. Devii din ce în ce mai sigur pe ceea ce faci şi încrederea această te motivează să mergi mai departe cu capul sus, călcând din ce în ce mai ferm şi apăsat, cu senzaţia că mergi în direcţia cea bună. Probabil eşti susţinut de cineva care-ţi diminuează emoţiile şi fricile ce te-au împovărat înainte, şi cât timp eşti sub protecţia sau îndrumarea să, totul merge bine. Lasă teamă deoparte, eşti în siguranţă!

Citește continuarea pe Huff.ro

Photo credit: Furryscaly via Visualhunt /  CC BY-SA

horoscop - diet 150x150Citește și: Horoscop special – vrei să slăbești? Ține cont de ce zodie ești

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.