Horoscop 05 octombrie – Balanțele se abandonează în brațele iubirii!

horoscop - balanta

Horoscop 05 octombrie – Balanțele se abandonează în brațele iubirii! Astăzi, Gemenii își schimbă modul de a gândi, Fecioarele ar face bine să nu se mai certe în cuplu sau vor pierde tot iar Capricornii profită din plin de energia pe care o au azi.

Berbec
Tu ești cea mai avantajată de Luna Vânătorului, pentru că e chiar în semnul tău. Renunță la inhibiții, dă dovadă de toată forță și luptă pentru ceea ce vrei. Așa îți cucerești visele. Sunt chiar acolo, doar să întinzi mâna și să le atingi. Azi va fi una dintre zilele tale triumfătoare!

Taur
Luna Vânătorului are grijă de tine, dar trebuie să faci și tu ceva! Renunță la precauții și îndrăznește să schimbi ceva: scoate-l la un date pe tipul de care îți place sau renunță odată la cariera care te amărăște atât. E timpul să iei măsuri, doar astfel poți fi fericită!

Citește și: Horoscop special – calitățile celor născuți în octombrie

Gemeni
Ai toate șansele de a-ți schimba modul de a gândi. Luna Plină în Berbec ne ajută să ne transformăm și să ameliorăm relațiile cu cei din jur și cu Universul. Gândește-te la o situație conflictuală, la o ceartă care te-a făcut să suferi: acum o poți schimba, deoarece o privești cu alți ochi!

Rac
Ai foarte multă treabă la muncă, așa că va trebui să știi cum să te organizezi. Sfatul astrelor? Învață să spui mai des „nu” și nu le permite altora să profite de tine. Spre seară ai parte de aventuri fierbinți, deoarece Marte și Venus se implică în povestea ta de dragoste.

Leu
Înveți și te distrezi. Aveai cumva impresia că nu e posibilă o asemenea asociere? Are grijă să te învețe Luna Vânătorului cum! Înscrie-te la un nou curs sau hobby, ceva ce voiai să faci demult, și privește cu ochi mari, uimiți, cum ești transfigurată complet! La fel de pline de succes se vor dovedi și încercările de a-ți schimba profesia!

Fecioară
Nu te mai concentra atât de tare pe ce faci acum; cei mai buni vânători știu când e momentul să se retragă. Acest sfat este cu precădere valabil în relații, acolo unde, dacă nu renunți să te mai cerți din cauza unor detalii, vei ajunge să plângi cu lacrimi și suspine!

Sursă foto: Pixabay

Continuare horoscop pe Divahair.ro

horoscop - steak 2689397 960 720 150x150Citește și: Horoscop special: spune-mi ce mănânci, să îți spun ce zodie ești!

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.