HOROSCOP 5 septembrie 2016 – CAPRICORNII au parte de emoții !

horoscop - Guangjian Huang 1024x576

HOROSCOP 5 septembrie 2016 – CAPRICORNII au parte de emoții ! Balanţele încep să nu mai tolereze atitudinile ostile din jurul lor, în timp ce Vărsătorii ar trebui să aibă grijă cum îşi manifestă agresivitatea astăzi. O zi destul cu destule provocări.

Berbec

Te cam joci cu opţiunile pe care le ai la dispoziţie, pentru că sunt în număr ceva mai mare ceea ce-ţi inspiră sentimentul că, orice ai alege, tot bine va fi. Priveşti cu un dram de inocenţa şi naivitate ce se petrece în jurul tău şi eşti convins că toate vor evolua într-o direcţie foarte bună, oricare ar fi sensul pe care ai merge. E bine să fii atât de optimist şi de încrezător în ceea ce-ţi oferă viaţă, dar nu glumi! A te juca prea mult cu norocul nu e întotdeauna un motiv de bucurie, pentru că norocul ţi se poate scurge şi printre degete la un moment dat. E timpul să priveşti lucrurile dintr-o perspectiva mai matură şi să decizi: ori – ori?

Taur

Relaţia pe care o dezvolţi de ceva vreme parcă înfloreşte sub ochii tăi. Va aduceţi amândoi contribuţia cu inima deschisă, investiţi toate valorile cele mai frumoase ale unei relaţii perfecte – încredere, fidelitate, comunicare eficientă, toleranţă, înţelegere – şi eşti încântat de felul cum evoluează lucrurile între voi. De aici se naşte o poveste superbă de iubire sau o prietenie de viitor, deci merită să oferi tot ce ai tu mai bun în ţine. Primeşte şi de la cel din faţă ta cu inima deschisă tot ce are el să îţi dăruiască, pentru că totul pare să meargă minunat între voi. Bucură-te de acest schimb reciproc de emoţii şi energii pozitive!

Gemeni

Nu te cramponă atât de mult de lucruri mărunte, ci trebuie să le tratezi cu mai mult umor, că şi cum nu te-ar supără nimic din ceea ce descoperi. Zâmbeşte la micile hopuri care apar, razi la cine ştie ce boacănă făcută, ia un pic peste picior chiar şi cele mai severe condiţii, pentru că e nevoie de o atitudine mai amuzată în faţă provocărilor sorţii. Dacă îţi torni cenuşă în cap fără motiv la orice fleac, vei vedea că se agravează şi mai mult lucrurile, or, o atitudine veselă, că şi cum totul ar fi floare la ureche, chir te ajută să găseşti mult mai repede ieşirea din încurcătură. Joacă-te un pic, nu ai ce pierde!

Rac

Relaţia la care îţi aduci contribuţia clipă de clipă evoluează într-un sens promiţător, dar nu trebuie să scazi vreodată ritmul! Continuă să investeşti încredere, gânduri bune, gesturi frumoase, cuvinte potrivite, pentru că totul este un proces de lungă durata în care nu ai voie să oboseşti. Fiecare nouă investiţie făcută în această relaţie contribuie la nivelul spre care te îndrepţi, şi într-o zi ai să culegi şi roadele acestor eforturi. Nu te opri, nu te culcă pe laurii victoriei, dacă ai atins un nivel bun, ci continuă să dăruieşti, să te dedici cu devotament acestei relaţii care merge din ce în ce mai bine. Dar se poate şi mai bine!

Citește continuarea pe: Huff.ro

horoscop - scorpion 150x150Citeste si: FEMEIA Scorpion, provocarea supremă pentru un bărbat 

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: emmazeicescu@gmail.com

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.