Horoscop 6 ianuarie-Schimbare de planuri și proiecte pentru Capricorni

horoscop - capricorn digital wallpaper 1024x768

Horoscop 6 ianuarie – Schimbare de planuri și proiecte pentru Capricorni! O zi plină de încredere pentru Balanțe și cu planuri de călătorie pentru Gemeni.

Berbec

Bucurăte de liniştea care s-a lăsat în casa ta pentru a stă de vorba pe îndelete şi a pune ţară la cale în familie. Chiar dacă ai putea spune e o zi dedicată rutinei, de-a dreptul plictisitoare pentru un amator de provocări, aşa ţine, vei descoperi cât de multe lucruri se pot face când nimic urgent sau stresant nu te presează de la spate.

Ocupăte de acele lucruri care stăteau pe loc de la o vreme, pentru aveţi cu toţii starea necesară de a le analiză la bani mărunţi şi a descoperi eventualele nereguli. Nu grăbi cu nimic lucrurile, mulţumeştete cu monotonia!

Taur

Ce-a fost a fost, nu mai contează! Lasă în urmă tot ce nu-ţi mai serveşte şi zboară liber spre ceva nou. Nu te mai crampona de vechi ghiulele pe care le-ai tot cărat prinse de picior, ci profită de ocazia această de a evada din zona care ţi-a blocat evoluţia.

Gata, se presupune ai găsit ieşirea din impas şi acum ai libertate deplină de mişcare, de gândire, de decizie. Nu mai privi înapoi, deoarece, trecând mereu în revista ce n-a mers, ce ai pătimit, nu faci altceva decât ţi tăi singur aripile. Orizonturile sunt din nou limpezi şi senine, numai de ţine depinde ţi deschizi larg aripile din nou şi zbori cât mai departe!

Citește și: Horoscop special – caracterul șefului în funcție de zodie

Gemeni

Te cheamă depărtările, lumea largă, destinaţiile nedescoperite, atare îţi vei concentra atenţia asupra locurilor pe unde ţiai dori ajungi cât mai curând. Poate faci planuri de concediu, rezervări la avion şi la hotel, tot felul de idei de evadare din cotidian în spaţii cât mai îndepărtate de casă.

Dacă nu poţi pleca şi azi la drum, ajunge doar treci în revista fotografiile din ultimele tale călătorii ţi se facă iar un doc de ducă… Cu siguranţă închei ziua cu o idee pe care o vei pune curând în aplicare şi abia aştepţi pleci!

Rac

Nu te mai gândi la paşii parcurşi până aici, la cât de greu ţi-a fost înainte, ci contează nivelul la care eşti acum e unul stabil, clar, bine definit, care nu-ţi mai inspiră nicio îndoială. Ai acum motive spui lumii ce ai realizat, pentru te simţi în siguranţă şi nimic nu te face te temi ceva s-ar mai putea schimba.

Ai un puternic sentiment de securitate, ce te face te relaxezi un pic, coborî scutul protector pe care ţi l-ai ridicat în jurul tău şi începi spui lumii ce ai realizat, pentru ai cu ce te laudă! Din teamă sau din superstiţie, preferi ajungi mai întâi acolo înainte de a spune unde şi cum!

Citește continuarea pe Huff.ro

horoscop - iloveyou 768x432 150x150Citeste si: Horoscop special – top 3 zodii care iubesc cel mai mult

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.