Horoscop 07 aprilie – Capricornii învață să spună mai des DA

horoscop - capricorn 1024x576

Horoscop 07 aprilie – Capricornii învață să spună mai des DA Astăzi, Taurii se simt ciudat din cauza piedicilor ce li se pun, Leii au nevoie de o pauză iar Scorpionii sunt sleiți de energie și nu mai au puterea să meargă mai departe.

Berbec

Nu te lasă învins de un hop trecător! Nu toate drumurile duc spre succes, şi ştii şi tu prea bine asta, ca atare opreştete un pic şi elibereazăte de capitolul care s-a închis acum în faţă ta. Ia o pauză, trage aer în piept şi apoi concentreazăţi forţele spre alt ţel. Nu e un eşec, e doar o încercare care nu a dus acolo unde doreai, dar scoate repede din abundenţa ta de idei şi de proiecte curajoase altceva care ţi atragă toată atenţia. Pui punct acelui plan care nu a avut roadele scontate, dar o iei imediat de la capăt în alt sens, cu şi mai multă voinţă. Poţi renaşte cu şi mai multă energie spre un ţel şi mai grozav!

Taur

Piedicile care apar acum în calea ta te fac te simţi ciudat şi îţi asumi toată responsabilitatea pentru situaţia creată. Nu exagera totuşi, nu eşti numai tu vinovat de acest hop, ci au mai contribuit şi alţii, care nu şi-au îndeplinit sarcinile aşa cum ar fi trebuit. Nu ai însă curaj -i tragi pe ceilalţi la răspundere ci preferi ţi asumi tu toate greşelile. Toate oalele se sparg în capul tău, deşi nu ai merită asta, ci mai bine ai discuta cinstit şi cu ceilalţi care au contribuit la acest hop, ca să vedeţi ce se poate face. Evident, mulţi dintre cei vinovaţi vor da bir cu fugiţii şi vor tăcea în banca lor, şi atunci ce-ţi mai rămâne de făcut decât repari tu totul?

Citește și: Horoscop special – zodiile și zilele norocoase din aprilie

Gemeni

Nu aştepta ceva anume doar dintr-o singură direcţie, pentru s-ar putea paleta de opţiuni fie mai largă decât o vezi tu acum. Aştepţi iubire de la o anumită persoană, aştepţi veşti bune doar dintr-o singură direcţie, îţi legi aşteptările de o singură pasiune, or lucrurile bune pot apărea din sute de direcţii interesante. Fii deschis la alternative, nu-ţi seta visele spre un unic scop, pentru ar putea trece pe lângă ţine multe alte idei la fel de bune. Fii gata primeşti şi lucruri noi, pe care nici nu le-ai remarcat înainte, tot aşa cum trebuie fii gata renunţi la alte idei, pentru nu sunt singurele bune în această situaţie. Ia vezi câte feluri ai în meniu, nu doar cel pe care îl consumi din obişnuinţă de fiecare dată!

Rac

Succesul vine, e în drum spre tine, dar nu-l primeşti pe tavă! E nevoie de o lupta serioasă pentru a pune mâna pe acel premiu. Îţi aduni forţele şi te implici într-o competiţie acerbă, alături de concurenţi redutabili, dar fără frică. Pentru ai şi tu atuurile tale de care vei şti profiţi la momentul cel mai potrivit. Azi poţi ieşi învingător în concursuri, în întrevederi cu persoane la fel de bine pregătite, în lupta pentru supremaţie, dar succesul depinde enorm de încrederea absolută în forţele proprii, pe care o afişezi cu emfază în ochii rivalilor tăi. Îi vei dezarmă mai uşor dacă te vor vedea atât de încrezător în victorie!

Sursă foto: Pinterest

Citește continuarea pe Huff.ro

horoscop - horoscop 01 05 89184900 150x150Citește și: Horoscop special – ce te face seducătoare, în funcție de zodie

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.