Horoscop 07 iunie – Săgetătorii, afectați de insomnie

horoscop - zodiac7mai 1024x683

Horoscop 07 iunie – Săgetătorii, afectați de insomnie. Astăzi, Fecioarele sunt mai mult pe drumuri, Balanțelor le este dor de casă iar Peștii află un secret care îi va avantaja foarte mult.

Berbec
Uneori e bine să te apuci de treabă de unul singur, pentru că nu întotdeauna reuşeşti să convingi şi pe alţii că ceea ce faci e bun. Tu vezi-ţi de calea ta, fără să spui şi la alţii, fără să te superi pe ei că nu ţi e alătură. În fond, a lucra pe cont propriu nu e deloc atât de rău, pentru că ai libertate totală de decizie, de mişcare, de acţiune. Sigur, dacă eşti genul de om sociabil care pune preţ pe socializare şi comunicare, e ciudat să munceşti fără nimeni alături, dar vei vedea că eşti mult mai liber când nu ai pe nimeni aproape să te bată la cap, să te critice, să-ţi taie elanul. Du la îndeplinire ce ai început de unul singur, pentru că tot tu, singur, vei primi la final toate laudele!

Taur
Nu ai spor la nimic azi, dar nu pentru că ai fi tu vinovat de ceva, ci pentru că ai în preajmă persoane nepotrivite pentru ceea ce ţi-ai propus să faci. Companionii tăi sunt pesimişti, negativisti, neputincioşi, fricoşi şi evident că te influenţează şi pe tine. Dacă ţii cont doar de ceea ce îţi spun ei, toate ţi se par imposibile, de aceea primul pas, pentru a avea o zi de succes, e să faci abstracţie de acest anturaj sau să pleci de aici de urgenţă. Cu asemenea tovarăşi, nu vei observa nici un progres, pentru că ei te trag în jos după ei. Eliberează-te de povara lor!

Citește și: Horoscop special – cum va fi luna iunie pentru zodia ta?

Gemeni
Deşi lumea te ştie că un rebel, ca un militant pentru libertate, de data aceasta tot ei te obligă s-o laşi mai moale cu spiritul de revoluţionar, pentru că trebuie să te mai supui şi normelor impuse de alţii. Sigur că nu-ţi place să faci doar cum ţi se spune, nici să urmezi instrucţiuni sau ordine, preferând să fii lăsat să faci totul în voie, dar este unul din acele momente când e obligatoriu să te comporţi ireproşabil, ca la carte. O abatere de la aceste regulamente foarte stricte nu ar fi deloc în beneficiul tău, deci cel mai bine e să te supui cuminte, chiar dacă nu-ţi convine. Altfel poţi atrage mustrări sau sancţiuni severe.

Rac
Nu reuşeşti să te integrezi în atmosfera veselă din jurul tău, de parcă nu ai avea chiar atât de multe motive de distracţie că ceilalţi. Fă un efort, de dragul lor, să nu discuţi azi de nimic grav, serios, supărător, pentru că cei din jurul tău chiar se simt bine şi te poţi molipsi de la ei. Apar veşti bune, iar un zâmbet, peste toate acestea, ar fi darul suprem. Dacă ai coborî un pic la nivelul celor mici, ai descoperi ce zi superbă este, fără să ţi-o tensionezi singur cu problemele adulţilor.

Photo credit: c@rljones via VisualHunt.com /  CC BY-NC

Citește continuarea pe Huff.ro

horoscop - bridal marriage bride 150x150Citește și: Horoscop special – din ce zodie este cel mai bun soț?

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.