Horoscop 7 martie – Capricornii riscă să comită greșeli grave!

horoscop - zodiac

Horoscop 7 martie – Capricornii riscă să comită greșeli grave! Astăzi Gemenii primesc răspunsul la o întrebare care îi macină de mult timp, Leii neglijează problemele partenerului în timp ce Balanțele au șansa unei călătorii.

Berbec

Ar trebui să dedici mai mult timp familiei. I-ai cam neglijat în ultimul timp și relațiile trebuie detensionate înainte de apariția unui conflict. Sfat: Nu uita ce este cu adevărat important. Numărul norocos al zilei:12.

Taur

Este momentul să culegi roadele muncii tale din ultimul timp. Eforturile depuse vor fi apreciate de superiori și recompensele nu vor întârzia să apară. Sfat: Apreciază fiecare moment. Numărul norocos al zilei: 1.

Citește și: Horoscop special – ce le rezervă martie zodiilor?

Gemeni

Astăzi primești un răspunsul dorit la o problemă care te chinuie de ceva vreme. Chiar dacă lucrurile nu se desfășoară pe cât de repede ai vrea, rezultatul final merită efortul. Sfat: Nu îți pierde niciodată speranța! Numărul norocos al zilei: 20.

Rac

Simți nevoia de socializare și dacă se ivește ocazia unei întâlniri cu prietenii, nu o lăsa să-ți scape. Ai multe probleme care te macină și sfatul lor este binevenit. Sfat: Ține cont de sfaturile celor dragi. Numărul norocos al zilei: 13.

Leu

Nu neglija problemele partenerului de viață. Fă-ți timp să îl ascuți și împreună puteți ajunge la un compromis benefic pentru amândoi. Sfat: Uneori trebuie să lași de la tine. Numărul norocos al zilei: 4.

Citește continuarea pe Huff.ro

horoscop - femeiecomportament 150x150Citeste si: Horoscop special – zodiile cu un comportament urât

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.