Horoscop 08 februarie – Fecioarele, clipe magice alături de parteneri!

horoscop - Virgo Zodiac Horoscope Wallpaper 1024x576

Horoscop 08 februarie – Fecioarele, clipe magice alături de parteneri! Se anunță o zi în care Scorpionii trebuie să scape de anturajul nefast, Peștii au parte de conversații banale, dar plăcute în timp ce Gemenii au o atitudine prea jucăușă.

Berbec

Deşi urmezi numai căile juste pentru a-ţi duce la îndeplinire sarcinile asumate, alţii îşi bagă coada în afacerile tale şi strică tot. Tu nu ai nicio vină, ceilalţi sunt capul răutăţilor, dar reuşesc şi ascundă atât de bine faptele necinstite, încât vina cade pe umerii tăi pe nedrept.

Luptă pentru a demonstra adevărul, nu accepta pedepse pe care nu le meriţi, deci, dacă ştii care e realitatea, spune tot, cu argumente şi dovezi incontestabile, ca scapi de o pată pe care nu o meriţi.

Taur

Eşti într-o pasă bună ce te avantajează, mai tonic şi mai optimist de obicei. Parcă ai fi la un început de drum într-o relaţie promiţătoare, pentru ai în preajmă o persoană care va avea un efect foarte stimulativ asupra ta, jucând rol de „hei-rup” în cazul unei situaţii în care dai semne de oboseală sau de plictiseală. Poate fi un coleg, din colaborarea cu el ieşind proiecte deosebite.

Ai numai de câştigat de pe urmă acestei cunoştinţe, deci tot posibilul -i intri în graţii. Ai contacte frecvente şi importante cu superiorii sau alte persoane din conducere, de parcă s-ar decide ceva major pentru cariera ta, deci fii atent la impresia pe care o laşi.

Gemeni

Controleazăţi un pic atitudinea jucăuşă în faţă unor persoane care nu ştiu aprecieze glumele tale şi pot reacţiona agresiv. Trebuie le arăţi clar e doar o ironie, şi nicidecum un atac la persoană, altfel te poţi trezi în mijlocul unei răzbunări furibunde.

Citește și: Horoscop special – zodii de femei de care să te ferești!

Ambaleazăţi glumele într-o formă mai vizibil umoristică, deoarece ai ghinionul de a avea lângă tine oameni care nu au deloc simţul umorului şi le interpretează pe toate greşit. Jocurile de cuvinte pe care le faci sunt sursă unor mari neînţelegeri.

Rac

Trebuie lucrezi pe două planuri complet diferite şi fiecare cere altceva de la tine, cel mai bine ar fi nu le combini, nu aduni mere cu pere, ci te apuci de unul din planuri, -l duci la îndeplinire, şi abia după aceea te gândeşti la celălalt.

Lucrând pe două fronturi rişti le strici pe amândouă, pentru zilele acestea nu prea te poţi concentra faci mai multe deodată. Dacă insişti le cari pe amândouă după tine în acelaşi timp, la final nu vei fi mulţumit de niciunul! Alege.

Citește continuarea pe: Huff.ro

horoscop - logodna 150x150Citeste si: Horoscop special – zodiile care fac marele pas de Ziua Îndrăgostiților

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.