Horoscop 09 iunie – Vărsătorii, preocupați de lipsa banilor

horoscop - varsator

Horoscop 09 iunie – Vărsătorii, preocupați de lipsa banilor. Astăzi, Gemenii primesc un răspuns care îi dezamăgește, Fecioarele sunt mult prea dure cu ele iar Balanțele nimeresc într-un mediu ostil.

Berbec
Vechile reuşite sunt motorul principal al actualelor proiecte, pentru că îţi aduci aminte de momente similare de odinioară în care ai acţionat la fel şi totul a mers foarte bine. Merită să repeţi reţeta de atunci, pentru că dacă a mers prima oară, la fel trebuie să se întâmple şi acum. Ai acumulat în trecut cunoştinţele necesare pentru ceea ce faci acum, deci trebuie să umbli puţin prin memorie pentru a scoate la lumina acel bagaj de informaţii folositor acum.

Taur
Fii atent la ideile pe care ţi le împărtăşeşte un prieten mai matur, pentru că, dacă le vei ţine minte, într-o zi te vei putea folosi de ele. Poate e o propunere de afaceri, poate e şansa de a cumpără la un preţ bun un obiect de care ai nevoie sau o prietenie de care vei şti să profiţi, în sensul bun al cuvântului. De fapt, beneficiile apar şi de o parte şi de cealaltă, pentru că şi tu ai multe să-i oferi amicului tău cu care te completezi atât de bine.

Citește și: Horoscop special – topul răutăților despre fiecare zodie

Gemeni
Nu te grăbi să extragi o concluzie cu iz negativ doar din cauza unui răspuns care, la prima vedere, te dezamăgeşte. E posibil că după o vreme să mai apară informaţii care să repare situaţia de acum, încât vei regreta că te-ai pripit în concluzii. Unele lucruri au nevoie de mai mult timp pentru a se aşeza pe teren sigur, că atare, în cazul problemei care te frământă acum nu se poate spune că ai ajuns încă la nivelul cel mai bun. Sunt probele inerente de pe parcurs că în final să primeşti exact rezolvarea cuvenită. Mai ai răbdare înainte de a spune ce crezi despre această situaţie.

Rac
Apare o problemă din cauza intervenţiei nefaste a unei alte persoane în treburile tale. Stai pe loc doar din cauza lui, pentru că s-a băgat unde nu-i fierbe oala iar acum trebuie să repari prostiile sale. Nu te enerva, pentru că rişti să strici şi mai mult dacă îţi pierzi cumpătul, ca atare lasă un pic lucrurile să se aşeze înainte de a interveni să redresezi situaţia. Nu e momentul să faci ceva concret, ci doar să-l laşi pe inamicul respectiv să termine, şi abia după aceea, cu calm şi cu răbdare, să readuci totul pe făgaşul normal. Acum ia şi o pauză.

Leu
Ai ajuns la finalul unei activităţi care te-a solicitat foarte mult, dar deşi eşti un pic debusolat că ai ajuns la capăt, roadele sunt pe placul tău. Îl poţi numi un succes, pentru că toate eforturile tale sunt răsplătite cu vorbe bune, cu aprecieri, dar mai ales cu sentimentul muncii împlinite. De acum te poţi detaşa de toate, nu te mai gândi la paşii parcurşi, este un alt capitol închis din viatsa ta şi savurezi rezultatele foarte bune.

Photo via Visual Hunt

Continuare horoscop pe Huff.ro

horoscop - breakup divorce separation relationship couple 150x150Citește și: Horoscop special – zodiile care se vor despărți vara aceasta

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.