Horoscop 9 martie – Peștii cad în borcanul cu melancolie!

horoscop - fig2 zodiac 1024x579

Horoscop 9 martie – Peștii cad în borcanul cu melancolie! Astăzi, Leii trebuie să aibă grijă să nu dezamăgească oamenii din jur, Balanțele au discuții contradictorii în relație iar Vărsătorii au poftă de viață.

Berbec

Te vei lovi de păreri diferite, însă nu încerca să cataloghezi situația drept conflict. Încearcă să asculți și opiniile celorlalți, pentru că la un moment dat pot fi utile. Sfat: Nu mai judeca oamenii din jurul tău! Numărul norocos al zilei: 11.

Taur

Simți că ceva nu este în regulă cu tine și nu te simți deloc confortabil. Schimbarea poate veni numai de la tine, din minte, din felul în care gândești.  Sfat:Nu te sfii să ceri ajutor atunci când ești în impas! Numărul norocos al zilei: 2.

Citește și: Horoscop special – zodiile cu un comportament urât

Gemeni

Te bucuri de o zi cu multă liniște și relaxare. Profită din plin, pentru că nu se știe niciodată ce poate interveni. Sfat: Ziua în care nu ai zâmbit este una pierdută! Așa că dăruiește zâmbete! Numărul norocos al zilei: 7.

Rac

Se apropie un moment important sau un eveniment mult așteptat. Asigură-te că ai pus toate lucrurile cap la cap, că ai analizat suficient de bine înainte de a trage concuzii. Sfat: Graba strică treaba! Nu uita! Numărul norocos al zilei: 19.

Sursă foto: lovelydiahearst.com

Sursă horoscop: Huff.ro

horoscop - dragoste 768x768 150x150Citeste si: Horoscop special – zodiile care nu vor cunoaște dragostea adevărată

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.