Horoscop 09 octombrie – Săgetătorilor le este descoperit un secret!

horoscop - sagetator

Horoscop 09 octombrie – Săgetătorilor le este descoperit un secret! Astăzi, Taurii au tendința să creadă tot ce este mai rău despre cei din jur, Scorpionii sunt pe cale să rateze o șansă unică în viață iar Balanțele sunt privite precum niște zeițe de cei din jur.

Berbec
Azi ar trebui să chemi o reuniune de familie, cu atât mai mult cu cât ai ceva important să le comunici. Nu mai amâna să vorbești cu ei, chiar dacă veștile sau observațiile pe care vrei să le faci sunt destul de dureroase. Cu cât aștepți mai mult cu atât va fi mai dureros.

Taur
Ai grijă cu tendința ta de a sări singură la concluzii, pentru că azi îți va aduce mai mult rău decât bine. Tinzi să crezi ce e mai rău despre cei din jur și din cauza acestei atitudini astrele sunt de părere că vei pierde destul de mult. Riști să te cerți cu cineva și să ai de suferit din cauza intoleranței tale.

Gemeni
Sunt oameni care contează azi pe tine, așa că fă tot posibilul să nu îi dezamăgești azi. Partea cea mai proastă este că ești extrem de concentrată azi pe tine și tinzi să pierzi din vedere faptul că prin atitudinea ta le faci rău celor din jur. Renunță la egoism și vei vedea că vei fi fericită.

Citește și: Horoscop special – calitățile celor născuți în octombrie

Rac
Ai parte de o zi liniștită, una în care nu trebuie să lucrezi prea mult sau să îți bați capul cu treburile casnice. Concentrează-te pe tine și profită de aceste clipe: este momentul să te gândești mai mult la odihna sau răsfățul tău și mai puțin la ceea ce se întâmplă în jurul tău.

Leu
Sfatul pe care ți-l oferă astrele azi este să faci tot posibilul să incluzi verdele în viața ta, fie sub forma unor alimente sănătoase consumate, fie sub formă vizuală. Mănâncă sănătos sau cumpără-ți ceva în această nuanță: îți va oferi o stare de prospețime și de relaxare extraordinare.

Fecioară
Suntem sigure că știi deja, dar îți vom aminti și noi; dacă ai încredere în tine, nimic nu îți poate sta împotrivă. Tu ești genul de persoană care este capabilă de orice atât timp cât crede cu tărie în acel lucru, iar azi vei dovedi din plin asta, raportându-te la un proiect de la muncă.

Photo credit: Fabián_ via Visual hunt /  CC BY-NC-ND

Continuare horoscop pe Divahair.ro

horoscop - femeia varsator 150x150Citește și: Horoscop special – femeia Vărsător, cât de ușor o cucerești?

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.