Horoscop 27 aprilie – Peștii au parte de o zi banală, dar perfectă

horoscop - esoteric astrology horoscope astrological mystery 5

Horoscop 27 aprilie – Peștii au parte de o zi banală, dar perfectă Astăzi, Berbecii iau o pauză totală, se detașează de toate lucrurile din jurul lor, Fecioarele ies în lume să se bucure de o zi cu adevărat frumoasă, iar Capricornii intră într-o competiție de la care pot câștiga renume.

Berbec

Eşti la un final de drum şi simţi că nu mai e nimic de făcut şi nimic de zis, consideri că e momentul potrivit să iei o pauză totală, să nu te mai gândeşti la nimic şi să laşi totul să alunece în uitare. Seamănă cu o renunţare, dar care se va dovedi a fi benefică, deoarece după aceasta vine o perioadă de liniştire a apelor tulburate înainte.

Lasă-le aşa, nu mai resuscita un plan care chiar nu mai are nici un rost de acum înainte, şi închide acel capitol odată pentru totdeauna, pentru că nu se mai poate face nimic. Zarurile au fost aruncate şi singurul lucru care a mai rămas e liniştea şi nemişcarea: un mare gol.

Taur

Nu te încăpăţâna să mergi pe aceeaşi cale dacă ai văzut deja că nu duce acolo unde doreşti. Fii pregătit să abandonezi nava de urgenţă, înainte de a fi prea târziu să mai recuperezi ceva. Uneori, un abandon e mai înţelept şi mai eficient decât efortul de a mai salva ceva, deci acelaşi lucru trebuie să-l faci şi astăzi.

Lasă în urmă tot ce a fost şi porneşte în altă direcţie, fără să te cramponezi de tot ce ai acumulat înainte. E o schimbare de atitudine, de mentalitate, de sens, dar într-o zi vei aprecia curajul acesta de a lăsa totul în urmă pentru a reface totul de la zero. Sau, dacă nu de la zero, măcar de la un nivel suficient de încurajator care să te ducă spre ceva mult mai bun.

Citește și: Horoscop special – cele mai manipulatoare zodii

Gemeni

Implică-te mai mult, depune pasiune în ceea ce ai de făcut, pentru că succesul acestei zile depinde numai de felul în care participi şi tu la acţiunile ivite. Ai destulă energie să faci ce ai în plan, deci nu stă pe margine privind la alţii cum muncesc, ci pune chiar tu mâna pe unelte să începi să construieşti reuşita dorită.

Când toată lumea contribuie la fel de implicată şi de dornică de succes, roadele apar mult mai repede, şi parcă îţi vine să pedalezi tot mai repede că să ajungi la ce ţi-ai propus într-o clipă. Insistă, stimulează-i şi pe alţii să ţi se alăture şi să evolueze în acelaşi ritm susţinut, pentru că, doar aşa, reuşita e din ce în ce mai aproape!

Rac

Eşti de mare ajutor persoanei iubite sau celor dragi, în general, pentru că azi au mai mare nevoie de tine. Eşti alături de ei cu inima deschisă, preocupat de soarta lor, încercând să le oferi tot ce-ţi stă în putinţă pentru a aduce un pic de alinare la greu.

Totul va părea mult mai simplu cu tine alături, pentru că găseşti imediat o vorba bună sau o încurajare potrivită pentru a le distrage atenţia de la problemele lor, măcar pentru câteva minute. E modul tău de a le întoarce aceleaşi servicii pe care şi ei le-au oferit în situaţii similare.

Photo via Visualhunt

Citește continuarea pe Huff.ro

horoscop - angry woman boxing his boyfriend 150x150Citește și: Horoscop special – ce urăsc zodiile mai mult?

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.