Horoscop AUGUST 2016 – Scandaluri amoroase și TENSIUNI

horoscop august 2016 - 3D Libra Horoscope Wallpaper 1024x640

Luna august 2016 stă, înainte de toate, sub semnul conjuncției Marte-Saturn din Săgetător. În astrologia tradițională, această conjuncție este de temut, fiindcă implică cele două planete așa-zis „malefice”. Va produce efecte în august 2016 și într-o bună parte din septembrie. A mai fost activă anul acesta în martie, aprilie și mai. Horoscop AUGUST 2016 – Scandaluri amoroase și TENSIUNI

Atunci când este foarte bine configurată (planetele fiind în demnitate și/sau bine aspectate de benefice), conjuncția Marte-Saturn crește hotărârea, rezistența și spiritul de organizare, este favorabilă luării deciziilor și poate avea un rol constructiv. Pune accentul pe structură, organizare, fermitate, curaj și perseverență. La nivel macro, conjuncția Marte-Saturn contribuie la întărirea autorității și vizează mai ales mediul politic, industrial, agricol și de construcții.

Cand este prost configurată (Marte și Saturn debilitați și/sau prost aspectați), conjuncția Marte-Saturn aduce perturbări și zbucium politic, agitație, risc de violență, revolte și atentate. Șefii de stat și de guvern, armata sau internele pot trece prin momente de încordare. Statistic, se constată o creștere a ratei accidentelor (mai ales prin ciocnire, cădere, strivire, prăbușire, alunecări de teren), a incendiilor și exploziilor. Sunt posibile cataclisme naturale. Pot avea loc eșecuri, prăbușiri, drame sau chiar decese în lumea artistică și sportivă, dar și printre cei ce sunt sau au fost cândva la putere: membri ai unor familii regale, președinți, prim-miniștri etc.

În august 2016, efectele conjuncției Marte-Saturn pot fi mixte, întrucât conjuncția primește atât aspecte de susținere din partea Soarelui și a lui Uranus, cât și influențe adverse de la Neptun, Jupiter, Nodurile Lunii și Mercur. Totuși, efectele nocive par să prevaleze, așa că se impune prudență.

Pe de altă parte, în august 2016 avem o frumoasă conjuncție între cele două benefice, Venus și Jupiter, care aspiră către pace și prosperitate și pledează pentru alianțe, cooperări și împăcări. În ciuda greutăților și a necazurilor, oamenii tind să aibă o atitudine optimistă și binevoitoare. Pentru mulți, conjuncția Venus-Jupiter aduce bucurii în dragoste, distracții, petreceri, vacanțe și voiaje plăcute dar care pot fi presărate uneori cu peripeții.

Având în vedere că nu este în bune relații cu conjuncția Marte-Saturn, conjuncția Venus-Jupiter își poate arăta și latura negativă, care îndeamnă către exagerare, excese, extravaganță, supraevaluarea valorii unor lucruri sau persoane, risispă. Poate aduce în atenție scandaluri amoroase ori legate de moravuri.

vezi continuarea aici: Eastrolog.ro

horoscop august 2016 - mint barbatii 150x150

 

 

Citeste si: Cât de BINE mint BĂRBAȚII în funcție de zodie

 

 

Ai si tu un text despre zodii pe care vrei să-l faci cunoscut? Îl facem vedetă în comunitatea femeilor Perfect Imperfecte. Trimite-l la mine: emmazeicescu@gmail.com

foto: onehdwallpaper.com

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.