Horoscop special – Ce tip de bărbați atragi, în funcție de zodie!

horoscop - zodiac wallpaper by a blackrose artist on deviantart 1024x683

Horoscop special – Ce tip de bărbați atragi, în funcție de zodie! Te-ai uitat în trecut și ai descoperit că mereu ai avut în viața ta acelașți tip de bărbat? Ai crezut că poate este o coincidență, dar zodiile ar spune altceva. Iată ce tip de bărbați vei atrage mereu, în funcție de zodia ta:

Berbec:

Oamenii care sunt atraşi de Berbeci sunt cei care tânjesc după aventură. Ei văd în acest nativ un fior curajos care îi poate scoate din cochilie. Ei doresc un partener din această zodie pentru că aceştia sunt oameni vivace care nu doresc să ducă o viaţă liniştită şi nici să fie învechiţi, iar alături de ei viaşa lor va continua să fie mereu distractivă.

Tipul de bărbat care este atras de Berbec: iubitor de distracţie, fericit chiar dacă este condus, dus de val.

Taur

Persoanele atrase de Taur imploră loialitate şi ştiu că dacă acesta ajunge să iubească, nu îşi va mai schimba sentimentele. De asemenea, ştiu că acest nativ preferp stabilitatea în loc să fie dramatici şi tind să fie persoane extrem de inteligente care ştiu să aprecieze ceea ce au.

Tipul de bărbat care este atras de Taur: matur emoţională, stabil financiar şi răbdător.

Gemeni

Oamenii care sunt atraşi de Gemeni caută excitare şi provocare. Lor le place că aceştia sunt mereu entuziasmaţi de ceva. Ei îşi doresc un partener din această zodie pentru că vor să aibă o viaţă plină de lucruri noi, pasiuni, proiecte şi vise în mod constant.

Tipul de bărbat care este atras de Gemeni: deschis la minte, casual şi popular.

Rac

Persoanele care sunt atrase de Raci caută iubire. Ele ştiu că aceşti nativi sunt o bază solidă pentru viitorul lor. De asemenea, Racii au tendinţa de a atrage parteneri bogaţi tocmai datorită faptului că ei nu se gândesc la aspectul material atunci când iubesc.

Tipul de bărbat care este atras de Rac: senzual, profund şi matur sufleteşte.

Leu 

Oamenii care sunt atraşi de Lei îşi doresc o vedetă. Ei vor să fie în jurul lor pentru că ştiu că sunt creativi şi inteligenţi. Să te întâlneşti cu un Leu e ca şi când te-ai întâlni cu cea mai frumoasă majoretă din liceu, iar toată lumea e invidioasă pe tine.

Tipul de bărbat care este atras de Leu: săritor, sociabil, generos şi supus.

Fecioară

Oamenii care sunt atraşi de Fecioare caută un loc sigur pentru aterizare. Ei sunt foarte atraşi de ele datorită capacităţii lor de a rezolva uşor lucrurile care par atât de complicate pentru alţii.

Tipul de bărbat care este atras de o Fecioară:  iubitor de distracţie şi carismatic.

Balanță

Oamenii care sunt atraşi de Balanţe caută un partener egal. Balanţele atrag oamenii care doresc ce e mai bun pentru ei înşişi, un partener de calitate, care le face viaţa mai bună din toate punctele de vedere.

Tipul de bărbat care este atras de o Balanţă: ambiţios, introvertit şi bun la suflet.

Scorpion

Persoanele care sunt atrase de Scorpioni caută pasiune. Nimeni nu se potriveşte mai bine aici decât aceşti nativi care sunt extrem de motivaţi şi intenşi atunci când îşi pun ceva în minte. Aceşti oameni ştiu că alături de un Scorpion viaţa lor nu va fi niciodată plictisitoare sau banală.

Tipul de bărbat care este atras de Scorpion: Inteligent, senzual şi original.

Citește și: Horoscop special – cum se răzbună zodiile?

Săgetător

Oamenii care sunt atraşi de un Săgetător caută pe cineva care să îi facă să râdă. Ei ştiu că această zodie este nu numai amuzantă, dar sunt şi prieteni sau iubiţi incredibili.

Tipul de bărbat care este atras de Săgetător: conservator, plin de umor şi relaxat.

Capricorn

Oamenii care sunt atraşi de Capricorni sunt pragmatici şi tânjesc după un partener rafinat. Ei ştiu că aceştia le pot da ceva ce alte semne zodicale nu ar fi capabile, adică încredere şi loialitate. Capricornii atrag persoane tradiţionale care nu se mulţumesc cu orice.

Tipul de bărbat care este atras de Capricorn: formal, ambiţios, intelegent şi nu foarte sensibil sau senzual.

Vărsător

Oamenii care sunt atraşi de Vărsători îşi doresc o viaţă plină de semnificaţie. Ei ştiu că alături de ei vor fi mai buni şi vor putea să îi ajute pe cei din jurul lor, iar generozitatea acestei zodii îi inspiră şi mai tare.

Tipul de bărbat care este atras de Vărsător: generos, sensibil şi profund.

Pești: 

Persoanele care sunt atrase de Peşti sunt creativi. Ei ştiu că Peştii sunt suflete profunde, care trăiesc vieţi artistice, pline cu mâncare bună, cultură şi muzică. Ele sunte atrase de cineva care îi poate ajuta să se exprime prin toate formele artei.

Tipul de bărbat care este atras de Peşti: inteligent, introvertit şi senzual.

Sursă foto: babaimage.com

Sursă horoscop: eva.ro

horoscop - destin 150x150Citeste si: Horoscop special – cum să cucerești un bărbat în funcție de zodie

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.