Horoscop de Crăciun – cum petrec zodiile Nașterea Domnului!

horoscop - craciun2

Horoscop de Crăciun – cum petrec zodiile Nașterea Domnului! Mai sunt doar câteva ore până la momentul când vom fi în perioada magică a zilelor de Crăciun, iar zodiacul a pregătit surprize din plin pentru fiecare semn.

Berbec
Sâmbătă: Dacă pornești acum o acțiune nouă, ai toate șansele s-o vezi îndeplinită în timp foarte scurt, pentru că prinzi un val favorabil care te trimite direct la scopul cel mare.

Duminică: Persoana iubită te inspiră și va iarta accesele de excentricitate. Se anunta alte drumuri în Ajunul Crăciunului și multe de făcut în această zi de duminică.

Citește și: Horoscop special – cum petrec zodiile sărbătorile de iarnă!

Taur
Sâmbătă: Ține închisă rațiunea, pentru că azi ești pus în fața unei situații în care nu e nevoie nici de logică, nici de raționamente, nici de luciditate, ci de cât mai multă emoție.

Duminică: Abține-te să faci excese astăzi și ai mai multă grijă cu sănătatea ta. Nu vrei să te îmbolnăvești chiar acum, în prag de Crăciun.

Gemeni
Sâmbătă: Nu te mai gândi la lucruri rele, mai ales că te afli într-un anturaj în care numai despre probleme se discută. Ignoră toate lucrurile negative pe care le auzi azi.

Duminică: Trebuie să fii atent la starea de sănătate, mai ales ca ai tendința să faci excese periculoase si te crezi mai rezistent decât ieși în realitate.

Rac
Sâmbătă: Sursa tuturor lucrurilor bune e iubirea și de acolo vin azi si cele mai minunate senzații. Inima ta bate mai tare, animată de un vis nou, de o direcție nouă, ce te atrage ca un magnet și nu-i poti rezista

Duminică: Cu ajutorul intuiției, depășești toate piedicile întâmpinate azi și reușești să te impui în toate situațiile limită.

Leu
Sâmbătă: Cineva se folosește de tine și folosește cuvinte frumoase pentru a te face să îți pui încrederea în el. Ar fi cel mai bine să nu îi cazi în plasă.

Duminică: Pe acasă ar trebui să faci apel la puțină diplomație pentru că sunt niște neînțelegeri majore și lucrurile pot degenera chiar în pragul Crăciunului.

Fecioară
Sâmbătă: Privești viitorul cu puțin dezinteres, ca și cum ai fi sigur că, orice ai face, lucrurile vor lua oricum o intorsătură în avantajul tău.

Duminică: Climat familial armonios, dar nu pentru mult timp. Nativele Fecioară vor dori să li se recunoască meritele și tot efortul depus în această perioadă.

Sursă foto: Pixabay

Continuare horoscop pe Huff.ro

horoscop - love story 2204921 960 720 150x150Citește și: Horoscop special – zodii greu de iubit. Ești și tu printre ele?

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.