Horoscop de weekend 1-2 aprilie: Gemenii strică relații

horoscop - geminiwallpaper

Horoscop de weekend 1-2 aprilie: Gemenii strică relații Se anunță un weekend în care, după o săptămână plină, multe dintre zodii vor avea parte de mult așteptata odihnă, de relaxare alături de cei dragi.

Berbec

Sâmbătă: Este posibil ca în această zi să fiți nevoit să vă ocupați de sarcinile de serviciu. Este un moment prielnic pentru a regla câteva neînțelegeri cu colegii. Vă sfătuim să găsiți calea de mijloc, pentru că o bună relație cu colegii înseamnă și un loc de muncă plăcut.

Duminică: Duminica o veți petrece alături de partenerul de viață. Fie că este vorba de o ieșire sau pur și simplu de o activitate casnică, apropierea și timpul petrecut împreună vă încarcă cu energie pozitivă.

Taur

Sâmbătă:  Te bucuri de succes pe plan sentimental. Te completezi perfect cu partenerul de viață și ai parte de liniștea pe care ți-o doreai.

Duminică:  Începi ziua cu energie. Îți faci planuri de viitor și chiar te bate gândul să te implici într-o afacere. Va sfătuim să țineți cont de intuiție.

Gemeni

Sâmbătă:  Sunteți încăpățânat și țineți cu dinții la principiile dumneavoastră, motiv pentru care relațiile cu prietenii pot fi afectate. Vă sfătuim să analizați și varianta că prietenii pot avea dreptate.

Duminică:  Lipsa banilor și micile probleme cu partenerul de viață vă strică dispoziția. Însă, un ajutor va veni de la cine te aștepți cel mai puțin.

Citește și: Horoscop special – alimente care fac rău în funcție de zodie

Rac

Sâmbătă:  Vă treziți cu chef de călătorie. Vă faceți planuri de vacanță și vă bucurați de susținerea persoanei iubite.

Duminică: Atunci când ai o dilemă încearcă să asculți și părerile celor care țin la tine. Azi veți primi sfaturi utile din partea unei persoane mai în vârstă.

Leu

Sâmbătă: S-ar putea să aveți dificultăți pe plan sentimental și să fiți nevoit să luați o decizie importantă. Vă sfătuim să nu acționați la nervi, ci să analizați bine situația!

Duminică: Munca depusă își va arată rezultatele în scurt timp și puteți câștiga bani frumoși. Vă sfătuim totuși să nu vă faceți planuri mari, pentru a nu fi dezamăgit!

Fecioară

Sâmbătă: Ziua ar putea fi dată peste cap de o veste de la un prieten, care are legătură cu un plan comun. Vă recomandăm să vizionați un film bun, pentru a vă detașa de griji!

Duminică:Un prieten apropiat îți va cere ajutorul. Dacă poți, încearcă să-i fi alături. Nu se știe când roata se întoarce!

Balanță

Sâmbătă:Puteți să vă faceți planuri în legătură cu pornirea unei afaceri. Prietenii și partenerul de viață vă susțin și vă ajută cu sfaturi utile.

Duminică: După-amiază s-ar putea să aveți o dispută cu un membru al familiei. Vă sfătuim să vă calmați, pentru că în scurt timp totul revine la normal.

Scorpion

Sâmbătă:Vă sfătuim să nu vă faceți un plan strict pentru astăzi. Dimineața sunteți nevoit să faceți mai multe drumuri scurte. Iar după-amiază este posibil să vă ocupați de o problemă intervenită în familie.

Duminică:  Încearcă să te odihnești, pentru că te așteaptă o săptămână plină. Nu nejlija partenerul de viață, care tânjește după momentele petrecute împreună.

Săgetător

Sâmbătă: Dimineață aveți de alergat pentru a rezolva niște acte. Spre seară, vă pregătiți să mergeți în vizită, împreună cu partenerul de viață.

Duminică: Este un moment favorabil planurilor de viitor, care se pot concretiza în scurt timp. Vă sfătuim să vă prioritizați planurile.

Capricorn

Sâmbătă: Trebuie să iei o decizie, însă ai grijă. Nimeni nu te obligă să dai un răspuns pe loc. Ai timp suficient înainte de a alege. Analizează argumentele pro și contra și abia după acționează!

Duminică: Nu te lăsa descurajat că rezultatele nu apar atât de repede la planul la care ai muncit. Păstrează-ți interesul, muncește cu implicare și vei avea mari satisfacții!

Vărsător

Sâmbătă:Nu e acum cel mai bun moment pentru o anumită achiziție sau investiție. Ar fi bine să mai faci unele economii și să stabilești mai atent prioritățile perioadei. Nu stai chiar așa de bine, momentan.

Duminică: După mult timp, astăzi reușiți să petreceți duminica în familie. Vă sfătuim să aveți mai multă grijă de sănătatea dumneavoastră!

Pești

Sâmbătă: Nu te lăsa afectat de privirile invidioase și bârfele celor din jur. E un semn că valoarea ta este sesizată, însă nu poate fi depășită.

Duminică: Vă sfătuim să nu mai țineți cont de gura lumii. Uneori sunteți capabil de multe, dar faceți un pas înapoi din cauza părerilor celor din jur.

Sursă horoscop: Huff.ro

horoscop - bani 150x150Citește și: Horoscop special – zodiile și banii în luna aprilie

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.