Horoscop de weekend 11-12 martie – unii cu odihna, alții cu grijile!

horoscop - Weekend Just Ahead

Horoscop de weekend 11-12 martie – unii cu odihna, alții cu grijile! Weekendul este, prin excelență, o perioadă în care încercăm să ne detașăm de problemele din cursul săptămânii, de orice grijă. Pentru unele zodii aceste lucru va fi posibil, pentru altele, nu.

Berbec

Sâmbătă: Nu mai ține în tine nemulțumiri și frustrări pentru că la un moment dat vei răbufni și nu va fi bine. Încearcă să te eliberezi puțin câte puțin. Însă nu o face într-un mod care să te irite. Găsește o cale, care să te liniștească.

Duminică: Încearcă să te ocupi, măcar o zi pe săptămână, de familie. În primul rând te ajută pentru viața de cuplu și în al doilea rând te vei încărca cu energie pozitivă pentru săptămâna care urmează.

Taur

Sâmbătă: ceea ce pare acum mai dificil sau mai trist pentru tine, s-ar putea să fie avanpremiera unor evenimente fericite. Totul e exact invers decât pare, ca atare ascultă ce-ți transmite eul interior, pentru că el iți transmite cum să tratezi situația de față.

Duminică: Schimbă modul de gândire și automat se va schimba și rezultatul faptelor tale. Dacă tu ești negativist, lucrurile vor ieși pe dos. Bucură-te de lucrurile mărunte, pentru că ele fac diferența.

Gemeni

Sâmbătă: Ai încredere în cel care ești tu cu adevarat și evită să te compari continuu cu cei de dedesubt. Mai bine te compari cu cei de deasupra, încercând să le calci pe urme cu admirație și speranță în succes. Tu ești într-o continua ascensiune, deci debarasează-te de ghiuleaua mediocrității altora!

Duminică: Încearcă nu mai apelezi mereu la părerile celor din jur. Acţionează conform instinctelor tale şi gândurilor. Nu mereu sfaturile venite de la cei din jur au scopul te ajute.

Citește și: Horoscop special – cum trec zodiile peste necazuri

Rac

Sâmbătă: Iubirea poate vindeca multe, ca atare cheamă-l pe Cupidon de partea ta ţi dea cele mai bune sfaturi în situaţia care te deranjează atât de mult. Cu câtreuşeşti ţi umpli inima cu mai multă afecţiune pură, cu atât vei rezolva mai bine şi mai frumos chiar şi cele mai tensionate planuri.

Duminică: Prietenii reuşesc te scoată din starea deloc bună în care te afli. Supune-te majoratitaii grupului şi mai ieşi din rutina zilnică.

Leu

Sâmbătă: Îţi apar atât de multe semne de energie pozitivă azi încât e absolut normal ţi recapeţi mult mai uşor bună dispoziţie şi bucuria în orice situaţie. Copiii sunt mesageri divini, astăzi, pentru tine, ei sunt bateria ta de energie şi lumina pură. Deci conecteazăte la bucuria lor şi fii la fel ei.

Duminică: Lipsa banilor îţi strică dispoziţia. Însă nu este cazul disperi, ci mai bine ai învaţă fii mai chibzuit şi nu mai arunci cu banii în stânga şi îndreapta.

Fecioara

Sâmbătă: Te paşte un regret profund pentru felul cum s-a terminat o situaţie, pentru ai fi putut interveni mai repede şi poate ai fi salvat ceva. E o soluţie de compromis, e prea târziu mai schimbi ceva şi e normal consideri acest moment drept o mare dezamăgire. Nu te crampona de un eşec, ci mai bine ai învăţa din aceste lecţii1

DuminicăTe gândeşti la familie şi la planuri de viitor. Te supără unele dificultăţi în planul financiar, însă nu ar trebui te stresezi prea tare. Vei depăşi cu bine aceste momente mai delicate.

Balanţă

SâmbătăDacă porneşti acum într-o acţiune de anvergură, nu te aştepta la rezultate imediate, pentru e cale lungă până când vor începe se întrevadă. Ai suficientărăbdare în bagaj, pentru eşti conştient este un proiect care se clădeşte lent, cu mari eforturi din partea ta.
Duminică: Iei o decizie importantă într-o problemă sentimentală care te macină de ceva vreme. Este important ca oricare ar fi hotărârea ta, te ţii de ea.

Scorpion

SâmbătăDacă atmosfera e tensionată în jurul tău, apelează la toate instrumentele diplomatice pentru a restabili armonia, Deţii cele mai bune resurse pentru a aşeza lamasă tratativelor chiar şi pe cei mai aprigi inamici, pentru ai un talent aparte de a le vorbi, de a le explica anumite lucruri. Foloseşte aceste calităţi pentru a-i motiva şi pe cei din jurul tău.

Duminică: Te trezeşti cu chef de ceartă şi vrei îţi verşi nervii. E de preferat eviţi discuţiile aprinse pentru o banală ceartă poate evolueze în ceva ce nu mai poţi controla.

Săgetător

Sâmbătă: Ţine sub control energia debordantă pe care o ai azi în bagaj, pentru rişti faci gafe imense. Eşti neglijent, impulsiv, grăbit, şi din această atitudine haotică se pot ivi cele mai mari probleme. Ai tendinţa de a conduce agresiv şi de a-ţi elibera nervii pe oricine. În final, se va dovedi a fi în dezavantajul tău, pentru nu rezolvi nimic cu replici dure sau cu ton ridicat.

Duminică: O veste din partea unei rude îţi da peste cap planurile în ziua de duminică. Consideri eforturile tale nu sunt răsplătite şi arunci unele reproşuri celor apropiaţi.

Capricorn

Sâmbătă: Numai prudenţă te poate scapă de riscul care trece azi prin calea ta. Se ştie ai uneori presentimente care te avertizează dacă e bine sau nu te implici în anumite acţiuni şi, cum azi intuiţia îţi spune stai pe loc, vei scapă cu brio de efectele neplăcute.

Duminică: Partenerul îţi spune ceva care te nemulţumeşte. Nu trebuie pui la suflet şi porneşti o ceartă, întrucât aceste vorbe vin pe fondul unei stări temporare de stres.

Vărsător

Sâmbătă: Iaţi tot timpul necesar pentru a face lucrurile perfect! Nu te grăbi la rezultate imediate, pentru nu se vor ridica la nivelul înalt al viselor tale. Ca atare, implicăte în proiecte de anvergură pe termen lung, pentru e nevoie de zile, de luni, de ani, pentru a le duce pe toate la desăvârşire
Duminică: Ziua de duminică o începi cu entuziasm şi cu ambiţia de a face ceva important. Eşti dispus faci promisiuni măreţe, dar trebuie te gândeşti dacă chiar le poţi îndeplini.

Peşti

Sâmbătă: Nu aştepta de la alţii soluţii sau sfaturi pentru nimeni nu ştie mai bine decât ţine de ce ai nevoie şi încotro trebuie mergi. Stai puţin şi analizeazăte cu încredere deplină în forţele proprii, pentru urmează găseşti chiar tu soluţia perfectă!

Duminică: O rudă mai în vârstă se decide îţi întindă o mână de ajutor, posibil îţi ofere ceva bani. Acceptă acest dar şi pune deoparte ceea ce primeşti. Îţi poate fi foarte util mai târziu!

Sursă foto: aletheea.ro

Sursă horoscop: Huff.ro

horoscop - virgomoon 150x150Citeste si: Horoscop special – Fecioara, cea mai sâcâitoare zodie!

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.