Horoscop de weekend – zodiile au parte de liniște și relaxare!

horoscop - relaxing 1979674 960 720

Horoscop de weekend – zodiile au parte de liniște și relaxare! După o săptămână plină de provocări și schimbări, și zodiacul ia o pauză și le oferă zodiilor un respiro binemeritat!

Berbec

Sâmbătă:  Acordă-ți timp și spațiu în această zi. Implică-te în activități care îți bucură sufletul și te încarcă cu energie pozitivă.

Duminică:  Dacă ești implicat într-o relație serioasă, acorrdă mai multă atenție partenerului de viață. Dacă ești singur, fă ceva în această privință. Viața în doi e mereu mai frumoasă.

Taur

Sâmbătă: Ești genul de persoană care se lasă influențată de fiecare poveste, veste sau întâmplare. Învață să fii mai detașat și să te concentrezi mai mult asupra vieții tale.

Duminică:  Nu mai lua în seama tot ce auzi. Nu faci decât să te încarci emoțional. Dacă ai dubii, mai bine ai vorbi direct și te-ai lămuri cu privire la aceste discuții din jurul tău.

Citește și: Horoscop special – ce rezervă noiembrie zodiilor?

Gemeni

Sâmbătă: Îți recomandăm să te ocupi în această zi de viața de familie, să faceți activități împreună. Nu ar strica să vă reuniți cu prietenii și să stați la povești.

Duminică:  Este posibil să ai parte de o surpriză. Poate fi vorba de vizita unei persoane dragi sau un telefon de la un prieten cu care nu ați mai vorbit de mult timp.

Rac

Sâmbătă:  Încearcă să te detașezi de grijile cu privire la locul de muncă. Profită că ești liber, că ești acasă, înconjurat de familie.

Duminică: O sesiune de cumpărături îți poate aduce o bună dispoziție. Însă, nu exagera și ai grijă pe ce arunci cu banii. Cumpără lucruri utile, de care ai nevoie cu adevărat.

Leu

 Sâmbătă: Ai o stare de nemulțumire și ai tendința să ridici tonul. Alege să îți exprimi sentimentele și să spui cu voce tare ceea ce te irită. Te vei simți eliberat!

Duminică: Astăzi ești critic și te sfătuim să te stăpânești, pentru că riști să exagerezi. S-ar putea să regreți mai târziu acest gen de comportament.

Fecioară

Sâmbătă:  Te confrunți cu unele probleme financiare. Învață să fii mai chibzuit pentru a nu mai ajunge în astfel de situații. Totuși, un ajutor nesperat va veni.

Duminică: Dedică această zi persoanei iubite. Surprinde-o, organizează o ieșire în oraș, un moment pentru a discuta despre voi doi.

Sursă foto: Pixabay

Continuare horoscop pe Huff.ro

horoscop - atm 2923514 960 720 150x150Citește și: Horoscop special – vin banii pentru 3 zodii!

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.