Horoscop de weekend – zile cu încercări pentru zodii!

horoscop - christmas 954235 960 720

Horoscop de weekend – zile cu încercări pentru zodii! Ultimul weekend înainte de Crăciun ține toate zodiile în alertă pentru a rezolva tot ce mai este de rezolvat până la finalul anului. Pentru unul din semnele zodiacale va fi și un final de săptămână cu surprize frumoase.

Berbec 

Sâmbătă: Te simți eliberat de un stres care devenise o adevărată obsesie pentru tine. Acum poți să te ocupi și de alte lucruri și să le rezolvi și pe acestea.

Duminică: O schimbare a relațiilor cu prietenii nu este potrivită în acest moment, chiar dacă cei din anturaj sunt în ultima vreme destul de potrivnici ideilor tale.

Taur 

Sâmbătă: O nouă perspectivă îți apare în față și ești cuprins de entuziasm. Prinzi curaj să îți atingi cât mai repede scopul final! Succesul e aproape.

Duminică: Vi se deschid multe perspective încântătoare, mai ales daca profitați de toate șansele de afirmare ale acestei zile. Nu-i mai ascultați pe invidioși și apreciați noile șanse financiare!

Gemeni

Sâmbătă: Te afli într-un mediu destul de aglomerat, dar e ocazie perfectă să îți pui în valoare abilitățile de comunicare. Ești o persoană agreabilă și toți se vor simți bine în preajma ta.

Duminică: S-a restabilit calmul în familia ta, dar mai ai destule persoane abia așteaptă să te prindă cu garda jos prin anturaj. Nu îi refuza azi pe cei care solicită ajutorul într-o problemă sentimentală.

Citește și: Horoscop special – ce fel de iubire îți este pregătită în 2018?

Rac 

Sâmbătă: Ai ceva apăsător pe suflet și în loc să cauți persoane optimiste, te înconjori de oameni care au și ei necazuri. Cu toate acestea, când vezi că și alții au dezamăgiri, reușești să te liniștești puțin.

Duminică: Vă puteți certa cu persoana iubită, dacă nu renuntați la atitudinea de respingere totală a satisfacerii cererilor acesteia.

Leu

Sâmbătă: Nu ești lăsat să te manifești în voie, de parcă cineva s-ar afla mereu lângă tine si-ți taie elanul sau îți pune pumnul în gură.

Duminică: Puteți face față vieții mai ușor, dacă vă limitați la vorbe frumoase și renunțați la intruziunile în viața altora. Criticile nu își au rostul în această perioadă.

Fecioară

Sâmbătă: Acuzi o stare de oboseală fizică și psihică și este clar că nu ești în cea mai bună formă și ai nevoie de pauză. Este, însă, o perioadă destul de aglomerată și sunt șanse slabe să te poți odihni cum se cuvine.

Duminică: Este din nou necesar să faceți multe drumuri. V-ați săturat de scandaluri și calomnii, dar nu aveți cum să le contracarați pentru un moment.

Continuare horoscop pe Huff.ro

horoscop - breakfast 848313 1280 150x150Citește și: Horoscop special – cum începi fiecare dimineață, în funcție de zodie!

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.