Horoscop de weekend 17-18 iunie: înscenări pentru o zodie

horoscop - cosmiceye

Horoscop de weekend 17-18 iunie: înscenări pentru o zodie. Se anunță un weekend cu trăiri diverse. În timp ce o zodie primește o a doua șansă, o altă zodie este în mijlocul unor înscenări și ar trebui să aibă mare grijă cu ele.

Berbec

Sâmbătă:  Primești o veste foarte importantă despre un eveniment care urmează să aibă loc în viața ta. Nu te entuziasma prea tare până nu auzi toate detaliile.

Duminică: Chiar dacă cei din jur nu sunt de acord cu tine, nu trebuie să fii descurajat. Ai mai multă încredere în forțele tale și totul va fi bine!

Taur

Sâmbătă: Evită discuțiile despre bani și respectă părerile celorlalți când vine vorba despre acest subiect. Nu uita că poate fi o chestiune sensibilă pentru majoritatea oamenilor din jurul tău.

Duminică:  Nu mai face comparații. Nu este posibil să le ai pe toate instant, așa că nu te ajută cu nimic să compari aspectele vieții tale.

Citește și: Horoscop special – ce păcate faci, în funcție de zodie

Gemeni

Sâmbătă:  Ai grijă! Un prieten apropiat te va dezamăgi și va încerca să obțină de la ține niște lucruri pe care și le dorește, fără să țină cont de ceea ce tu vrei și poți.

Duminică: Ascultă-ți intuiția astăzi! Aceasta îți va da indicii importante despre persoanele din viața ta și te va face să înțelegi câteva aspecte esențiale.

Rac

Sâmbătă:  Ai parte de o aventură în această zi și ar fi bine să profiți la maxim de acest lucru pentru a te relaxa. Vei avea o zi minunată dacă știi cum să te bucuri de ea.

Duminică: Iubirea te entuziasmează și nu mai ții cont de nimic! Fii totuși puțin atent și la dorințele celor din jur, căci s-ar putea să rănești pe cineva drag. Acționează!

Leu

Sâmbătă: Obstacolele nu trebuie să te oprească din drum! Nu te lasă influențat de nimeni și lasă pesimismul pentru altă zi. Azi, bucură-te de viață.

Duminică: Ai parte de gesturi de afecțiune de la jumătatea ta și acest lucru te binedispune. Vei avea o zi foarte frumoasă alături de ea, așa că nu trebuie să te lași influențat de micile divergente care pot apărea.

Fecioară

Sâmbătă: Vei primi a doua șansă, însă trebuie să știi să o folosești. Fii mai atent la deciziile pe care le iei și nu te pripi!

Duminică: Îți consolidezi statutul social prin relațiile pe care ți le faci. Vei avea suficientă determinare că să ieși în față fără nicio teamă. Emoțional, lucrurile merg nițel mai prost.

Photo credit: h.koppdelaney via Visualhunt.com /  CC BY-ND

Continuare horoscop pe Huff.ro

horoscop - pet animal animal fur 150x150Citește și: Horoscop special – ce animal ești, în funcție de zodie

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.