Horoscop de weekend 19 – 20 august – probleme în amor pentru zodii

horoscop - Love Sad Wallpapers HD 5 1024x744

Horoscop de weekend 19 – 20 august – probleme în amor pentru zodii. Weekendul acesta vine cu o serie de probleme în amor pentru unele zodii, care se vor rezolva însă, dar și cu decizii importante de luat pentru alte zodii.

Berbec

Sâmbătă:  Iubirea plutește în aer! Fie vei avea parte de o de o surpriză din partea persoanei iubite, fie este posibil să întâlnești o persoană care să-ți capteze atenția.

Duminică: Cuvântul de ordine al acestei zile este odihnă. După o săptămână încărcat, în sfârșit te vei vedea cu prietenii.

Taur

Sâmbătă: Pentru a atinge succesul este nevoie de muncă. Informează-te, documentează-te și analizează pentru a obține rezultatul dorit în proiectul în care ești implicat.

Duminică: O rudă sau un prieten îți va solicita ajutorul. Chiar dacă nu poți face mare lucru, faptul că ești un bun ascultător îi va reda speranța că poate trece peste acest hop.

Gemeni

Sâmbătă: Ai foarte multe așteptări din partea persoanei iubite și fără să realizezi ui o presiunii pe umerii săi. Încearcă să te pui în locul său  și să vezi cum te-ai simți dacă cineva ar sta agățat de tine și nici n-ai putea să respiri.

Duminică: Vei primi o veste bună, care îți va reseta toate planurile. Fii răbdător și nu face alegeri pripite pentru că poți avea multe de câștigat.

Citește și: Horoscop special – zodiile care nu sunt pregătite pentru o relație

Rac

Sâmbătă: Încearcă să fii mai organizat și să-ți planifici lucrurile cu calm.  Nu lăsa pe mâine ce poți face azi și vei vedea că nu vei mai avea senzația că nu îți ajunge timpul.

Duminică: Este posibil să fii nevoit să pleci într-o călătorie de afaceri. Înarmează-te cu răbdare și implică-te în sarcinile de serviciu, pentru că toate eforturile tale vor fi răsplătite.

Leu

Sâmbătă: Se spune că trebuie să trăiești prezentul și să lași în trecutul. Însă, în situația ta, anumite întâmplări din trecut te ajută să acționezi cu diplomație, pentru a nu mai repeta aceleași greșeli.

Duminică: Este o zi perfectă pentru a discuta deschis cu partenerul de viață. Spune-i ceea ce te nemulțumește și arată-i că îți pasă de relație, pentru a ști amândoi care sunt lucrurile care ar trebui îmbunătățite.

Fecioară

Sâmbătă: O persoană dragă te va vizita, iar entuziasmul său te va încărca cu energie pozitivă. Ai nevoie de relaxare, așa că profită din plin de această zi.

Duminică: Ești perfecționist și ai impresia că nimeni nu face treaba mai bine ca tine. Însă, de cele mai multe ori munca în echipa este mult mai roditoare, așa că acceptă ajutorul colegilor.

Sursă foto: powerfulamal.com

Continuare horoscop pe Huff.ro

horoscop - Sad girl 150x150Citește și: Horoscop special – 3 zodii cu mari probleme la sfârșit de vară

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.