Horoscop de weekend 7-8 ianuarie: zile cu de toate!

horoscop - zodiac 1024x768

Horoscop de weekend 7-8 ianuarie: zile cu de toate! Ultimul weekend de petreceri din vacanța de iarnă vine cu un mix de lucruri și bune și mai puțin bune, pentru fiecare zodie în parte. Important este cu ce rămânem ca lecții din tot ceea ce primim în aceste zile.

Berbec

Sâmbătă: Te așteaptă o zi excelentă! Vei face față cu ușurință oricărei provocări, atât timp cât ai încredere în puterea și valoarea ta.

Duminică: Este momentul ideal pentru conturarea unor planuri de viitor. Folosește-ți intuiția, dar nu uita să asculți și de sfaturile persoanelor mai în vârstă.

Taur

Sâmbătă: Nu încerca să rezolvi toate problemele de unul singur. Ai prieteni pe care te poți baza și care îți vor fi alături, dacă te încumeți să le ceri ajutorul.

Duminică: Este un context astral prielnic pentru începerea de noi colaborări, atât profesionale cât și personale.

Gemeni

Sâmbătă: A venit momentul să te bucuri de roadele muncii din ultimul timp. Efortul depus îți va fi recunoscut, iar beneficiile vor fi pe măsura așteptărilor.

Duminică: Se anunță o zi a deciziilor importante, mai ales din perspectivă financiară. Păstrează-ți calmul și vei reuși ce ți-ai propus.

Rac

Sâmbătă: Trebuie să înveți să fii mai deschis cu cei apropiați. Nimeni nu poate ști ce se ascunde în sufletul tău, dacă te ferești să rostești vorbele.

Duminică: Ai grijă la investițiile financiare. Folosește-ți energia pentru a îmbunătăți relația cu partenerul de viață.

Leu

Sâmbătă: Dai dovadă de o energie debordantă și molipsitoare. E momentul să lupți pentru visele tale, deoarece nimeni nu-ți poate sta în cale.

Duminică: Se resimt unele tensiuni în relația cu persoana iubită. Încearcă să îi dedici mai mult timp și problemele se vor soluționa

Citește și: Horoscop special – ce li se pare zodiilor amuzant?

Fecioară

Sâmbătă: Sunt șanse să legi noi prietenii, care îți pot schimba viața. Bucură-te din plin de aceste momente.

Duminică: Chiar dacă este posibil să întâmpini unele obstacole, reușești să le faci față cu brio. Dedică seara odihnei și activităților de familie

Balanță

Sâmbătă: Pe plan profesional, lucrurile merg spre bine. Finalizezi un proiect în care ai investit mult timp și energie.

Duminică: Se anunță o nouă colaborare. Analizează propunerea în detaliu și vei putea lua o decizie realistă.

Scorpion

Sâmbătă: Stabilește-ți prioritățile și rezolvă fiecare problemă pe rând. Nu încerca să te împarți pe mai multe fronturi, pentru că o să îți epuizezi energia rapid.

Duminică: Ai parte de o surpriză, dar nu de una foarte plăcută. Este posibil ca planurile să îți fie date peste cap.

Săgetător

Sâmbătă: Ai nevoie de liniște pentru a-ți putea face ordine în gânduri. Încearcă să te retragi într-un mediu relaxant, care îți va aduce starea de pace la care aspiri.

Duminică: Dacă se ivește oportunitatea unei călătorii, nu sta pe gânduri și acceptă. Îți va aduce numai beneficii!

Capricorn

Sâmbătă: Trebuie să te detașezi de probleme cotidiene și să-ți analizezi viața la rece. Nu-ți fă probleme dacă lucrurile nu decurg așa cum ți-ai dori. Toate se vor rezolva la timpul potrivit.

Duminică: Persoana iubită te poate surprinde cu un cadou sau un gest frumos. Pentru a obține succesul pe plan profesional, folosește-ți intuiția și pragmatismul.

Vărsător

Sâmbătă: Nu-ți irosi energia pe certuri și conflicte inutile. Evită conflictele cu colegii de muncă.

Duminică: Sunt șanse mari de reușită pe plan personal, dacă reușești să te organizezi în mod riguros. Ești dispus să faci promisiuni mărețe, dar trebuie să fii sigur că le poți îndeplini.

Pești

Sâmbătă: Ai chef de distracție și nimic nu îți poate strica buna dispoziție. Nu uita să acorzi atenție și persoanei iubite.

Duminică: Apar cheltuieli neprevăzute, însă nu trebuie să te stresezi prea tare. Vei depăși cu bine momentul dificil.

Sursă horoscop: Huff.ro

horoscop - zodiibani 150x150Citeste si: Horoscop special – zodiile cu lipici la bani în 2017!

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.