Horoscop de weekend – zile de coșmar pentru o zodie!

horoscop - spooky 2580619 960 720

Horoscop de weekend – zile de coșmar pentru o zodie! Dacă pentru majoritatea semnelor din horoscop va fi un weekend liniștit, o zodie va avea parte de zile în care va fi judecată aspru de toți cei din jur.

Berbec:
Sâmbătă: Astăzi te simți epuizat și nu ai chef să vezi pe nimeni și nu ești în stare de nimic. O pauză totală ți-ar face foarte bine în weekend, deoarece săptămâna viitoare vei avea câteva zile de foc.

Duminică: O ieșire cu prietenii îți face foarte bine. Ai ocazia să cunoști oameni noi, să creezi posibile legături de afaceri. Niciodată nu poți ști de unde sare iepurele, cum spune o veche vorbă românească.

Taur
Sâmbătă: S-ar putea să primești o veste care nu te va bucura deloc. Mai mult decât atât, ceea ce îți va spune cineva te va îngrijora. Ia lucrurile pe rând și încearcă să le rezolvi.

Duminică: Trebuie să te adaptezi din mers la situațiile care îți apar în cale. Tot ce vrei să faci este să ieși cât mai repede din buclucul în care ai intrat cu voie sau fără voie. Dacă vei folosi cuvintele potrivite, totul va fi bine.

Gemeni
Sâmbătă: Începi ziua destul de agitat și tot ce vrei este să te odihnești. Veștile din ultimele zile nu ți-au dat pace. Ai rămas fără resurse de energie, însă zilele acestea trebuie să ai mai mare grijă de tine.

Duminică: Te bucuri de o ieșire cu familie, de o drumeție sau chiar de o ieșire în mall. Ai ocazia să întâlnești o persoană care ți se va părea extrem de intresantă și la care îți va sta gândul toată ziua.

Citește și: Horoscop special – care sunt cele mai impulsive zodii!

Rac
Sâmbătă: Nu lăsa pe mâine ce poți face astăzi, căci s-ar putea să ajungi să dai explicații pentru niște lucruri pe care trebuia să le termini încă de acum câteva zile. Cere ajutorul dacă nu te descurci.

Duminică: Fă-ți timp și pentru cei din jurul tău, ca să nu creadă că îi ignori. Lasă-i să fie alături de tine și să petreceți timp de calitate. Încearcă să dai uitării lucrurile neplăcute din trecut.

Leu
Sâmbătă: Ai ajuns la un punct la care trebuie să iei niște decizii, să vezi în ce direcție te poți duce ca să îți fie cel mai bine. Ai încredere în instinctul tău, pentru că este tot ce contează în acest moment.

Duminică: Te gândești să le faci o surpriză celor dragi. Ai nevoie de niște sfaturi, pe care aceste persoane le vor oferi cu cea mai mare plăcere. Iar persoanele mai în vârstă din familie te vor ajuta să iei o decizie foarte bună pentru tine.

Fecioară
Sâmbătă: Dacă nu ai grijă la ceea ce spun cei din jurul tău, s-ar putea să fii aspru criticat. Nu folosi un ton critic, pentru că toate lucrurile se pot întoarce împotriva ta. Nimănui nu îi place să fie certat degeaba.

Duminică: Strânge-i pe cei dragi în jurul unei mese și discutați la ceea ce aveți de făcut în perioada următoare. În astfel de împrejurări te simți cel mai bine, înconjurat de oameni care țin la tine.

Sursă foto: Pixabay

Continuare horoscop pe Huff.ro

horoscop - cat 1044750 960 720 90x90Citește și: Horoscop special – zodii de femei care adoră pisicile!

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.