Horoscop de weekend 22 – 23 iulie: întâlniri care schimbă viața

horoscop - happiness 2481808 960 720

Horoscop de weekend 22 – 23 iulie: întâlniri care schimbă viața. Weekend-ul acesta, pentru cel puțin o zodie, va fi unul al unei schimbări radicale a vieții, datorită unei întâlniri.

Berbec

Sâmbătă: Poți ajunge la o concluzie deosebit de importantă astăzi. Ai făcut o analiză foarte importantă, iar acum culegi rezultatele acesteia.

Duminică: Potolește-ți setea de răzbunare cu distragerea atenției! Nu e bine să ai astfel de planuri mai ales că acestea nu îți aduc niciun beneficiu pe termen lung.

Taur

Sâmbătă: Nu te lăsa intimidat de cei care te atacă astăzi fără nerușinare. Cât timp ai încredere în tine și știi că tot ceea ce faci este bine și corect, nu ai de ce să îți faci griji.

Duminică: Azi te aliezi cu cineva împotrivă unei persoane care ți-a făcut mult rău. Câștigi tot mai mult teren și vrei să demonstrezi că ai dreptate. Ai grijă la armele devoalării secretului.

Citește și: Horoscop special – parfumul preferat al zodiei tale

Gemeni

Sâmbătă: Acordă mai mult timp persoanei iubite și spune-i ce îți dorește să audă. Totuși, ai grijă să nu spui minciuni sfruntate, pentru că acest lucru se poate întoarce împotriva ta!

Duminică: Realizezi în sfârșit că ești o persoană minunată și meriți ce e mai bun de la viață. Oferă-ți toate ocaziile de care ai nevoie pentru a te simți liber și fericit.

Rac

Sâmbătă:  Te copleșesc grijile financiare și nu poți să le lași deoparte. Cu toate acestea, ar trebui să nu te mai stresezi așa de tare și să lași lucrurile să se așeze de la tine.

Duminică: Manevrele tale periculoase se vor întoarce împotriva ta, iar atunci nu va fi nimeni alături de tine. Nu te mai complica și renunță la a mai face planuri complicate care îi implică pe ceilalți.

Leu

Sâmbătă: Nu te afli în apele tale și ai tendința să te lași copleșit de îndoieli și slăbiciuni. Ai o mulțime de lucruri frumoase care ți se întâmplă în viață și trebuie să te concentrezi asupra lor.

Duminică:  Nimeni nu a murit după ce s-a despărțit de cineva. Nu exagera cu sentimentele pe care le simți cu adevărat și construiește-ți un viitor fără prea mult patos.

Fecioară

Sâmbătă:  Un sfat foarte important îți vine azi și tot ce ai de făcut este să pui în practică informațiile prețioase pe care le auzi de la cineva mai experimentat decât tine. Vei vedea că ai numai de câștigat.

Duminică: Ești pus pe harță astăzi, rău de tot. Nu ai stare și orice ai face îți vine să explodezi. Te macină acel lucru pe care l-ai aflat în urmă cu ceva timp. E bine să îl spui cât mai repede persoanei iubite.

Sursă foto: Pixabay

Continuare horoscop pe Huff.ro

horoscop - poker 1798037 960 720 150x150Citește și: Horoscop special – cu ce fel de femeie te va înșela, după zodie

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.