Horoscop de weekend – o zodie întâlnește marea dragoste!

horoscop - couple 3157064 960 720

Horoscop de weekend – o zodie întâlnește marea dragoste! Weekend-ul de Dragobete este momentul perfect în care unul din semnele zodiacale va da peste marea dragoste. Cine să fie oare?

Berbec

Sambătă: Weekend-ul acesta folosește-l pentru a fi alături de cei dragi. Unii membrii ai familiei îți pot face tot soiul de reproșuri.

Duminică: Astăzi te gândești să ieșiți din oraș și să petreci puțin timp în natură.

Taur

Sambătă: La finalul acestei săptămâni îți poți permite niscai cumpărături dorite sau planificate demult. Totuși, mai mult este vorba despre capricii alese în grabă, decât de niște lucruri necesare ție în acest moment.

Duminică: In acest weekend petreci mult timp cu persoană de care te simți atras, așa că relaxarea ar trebui să fie prezentă.

Citește și: Horoscop special – Zodia care primește tot anul numai vești bune!

Gemeni

Sambătă: Sunt zile bune pentru a te ocupă numai de ține și planurile tale personale la sfârșitul acestei săptămâni. Lărgește-ți orizontul și depășește-ți lentoarea, atașamentul de relațiile și situațiile cunoscute.

Duminică: Geloziile vor apărea, iar certurile nu vor lipsi. Incearcă să tratezi cu calm problemă și să îi explici că nu își are rostul acea gelozie.

Rac

Sambătă: In zilele acestui weekend este posibil să te confunti cu ceva probleme de sănătate, dar și cu o mare dorință de izolare.

Duminică: Dacă nu ești într-o relație, ieși din casă, este imposibil să nu atragi atenția.

Leu

Sambătă: Cineva din anturajul socio-profesional îți poate propune o colaborare sau îți poate oferi informații despre un nou domeniu în care ai putea să-ți valorifici, atât cumulul de educație, cât și talentele native.

Duminică: Weekendul va fi plin de relaxare și de plăcere. Profită de această zi la maxim.

Fecioară

Sambătă: Multă lume îți dorește prezența, sfaturile sau măcar poveștirile, la finalul acestei săptămâni.

Duminică: Nu te poate mulțumi nimic, deși știi și tu că modul ăsta de abordare este total greșit.

Continuare horoscop pe Huff.ro

Sursă foto: Pixabay

horoscop - marry me 1044416 1280 90x90Citește și: Horoscop special – te cere sau nu în căsătorie?

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.