Horoscop de weekend 25-26 martie – dificultăți de comunicare

horoscop - comunicare

Horoscop de weekend 25-26 martie – dificultăți de comunicare. Weekendul acesta, pe lângă vremea deloc plăcută, vine și cu dificultăți de comunicare și probleme în dragoste pentru zodii. Există și câțiva norocoși ai astrelor, care vor avea parte de multă iubire în acest final de săptămână:

Berbec

Sâmbătă: Iubirea îți dă energie și încredere și putere. Ai senzația că ești capabil să muți și munții din loc. Bucură-te de această perioadă și lasă-te purtat de valul dragostei!

Duminică: În sinea ta îți dorești să pui capăt unei acțiuni sau unui proiect. Însă, te temi că dacă vei face asta vei atrage discuții în jurul tău. Încearcă să nu mai ții cont de gura lumii!

Taur

Sâmbătă:  Ai ajuns într-un punct în care experiența ta într-un anumit domeniu poate fi un exemplu pentru ceilalți. Fii drăguț și împărtășește și celor din jur din informații. Vei fi răsplătit!

Duminică:  Nu te mai simți confortabil și ai tendința să arunci vina în cârca ta. Însă, poate că ar fi bine să te gândești să schimbi anturajul.

Gemeni

Sâmbătă:  Obstacolele pe care le întâmpini îți dau impresia că vă irosiți energia, ceea ce vă creează o stare de nervozitate. Cei din jur vor înțelege și încearcă să vă ajute.

Duminică:  Relația cu persoana iubită are o evoluție favorabilă. Spre seară, reușiți să rezolvați împreună o problemă casnică. Nu uita: unde sunt doi puterea crește!

Rac

Sâmbătă:  Ai tendința de a reacționa impulsiv și riști să îndepărtezi partenerii de afaceri și prietenii. Ar fi bine să dai dovadă de mai multă diplomație.

Duminică: Astăzi încearcă să te odihnești și să ai mai multă grijă de tine. De asemenea, acordă mai mult timp membrilor familiei, pentru a nu mai exista discuții.

Leu

Sâmbătă: Un prieten nu își respectă promisiunea făcută cu puțin timp în urma, ceea ce vă irită peste măsură. Nu are rost să vă enervați, mai ales că întârzierea s-ar putea să aibă cauze obiective.

Duminică: Dacă veți da dovadă de înțelegere, veți evita o ceartă sau chiar ruperea legăturilor de prietenie. La fel de înțelegător trebuie să fii și cu partenerul de viață.

Fecioară

Sâmbătă: Astăzi nu este indicat să vă ocupați de probleme care necesită mult tact. Sunteți irascibil și nu reușiți să fiți convingător.

Duminică:Această zi, vă sfătuim, să petreceți cu persoana iubită. O plimbare în parc sau o masă în oraș cu siguranță sunt variantele care va fi pe placul amândurora.

Balanță

Sâmbătă:Aveți tendința să vă asumați prea multe responsabilități și s-ar putea să nu le faceți față singur. De aceea vă sfătuim ori să vă gândiți mai bine ori să cereți ajutor.

Duminică: O vizită din partea unei persoane dragi sau un telefon vă încarcă cu energie. Veți afla o veste neașteptată care vă va pune pe gânduri.

Scorpion

Sâmbătă:În prima parte a zilei este posibil să aveți dificultăți de comunicare, ce vă pot afecta relațiile sociale și sentimentale. Vă sfătuim să fiți rezervat în promisiuni și responsabilități!

Duminică:  Azi veți primi o veste care vă va bucura. Însă, este posibil ca planurile dumneavoastră să fie date peste cap. Păstrează-ți calmul!

Citește și: Horoscop special – zodiile care refuză ideea căsătoriei

Săgetător

Sâmbătă: Unele probleme în familie, cu care vă confruntați de ceva vreme, astăzi vor fi rezolvate. Este un moment în care vei învăța că dacă știi să comunici găsești și rezolvarea.

Duminică: Dacă se ivește ocazia să plecați într-o călătorie sau într-o excursie într-o zonă apropiată nu refuzați. Aveți nevoie să vă relaxați.

Capricorn

Sâmbătă: Resimțiți o stare de inhibiție care vă împiedica să vă exprimați clar. Din cauza dificultăților de comunicare este indicat să amânați întâlnirile programate pentru azi.

Duminică: Ești nervos și agitat, pentru că ai probleme cu banii. Singurul vinovat ești tu, pentru că nu ții cont pe ce arunci cu banii.

Vărsător

Sâmbătă:Dimineață s-ar putea să fiți indispus din cauza unor mici probleme de sănătate și să deveniți mai puțin sociabil. Vă sfătuim să nu refuzați comunicarea cu prietenii și cu partenerul de viață.

Duminică: Vă bucurați de o zi relaxantă! Seara veți primi o vizită din partea unei rude, care reușește să vă redea buna dispoziție și să destindă atmosfera din căminul dumneavoastră.

Pești

Sâmbătă: Nu este o zi favorabilă călătoriilor în interes de afaceri. Șansele de a obține câștiguri financiare sunt mici. Vă sfătuim să vă prioritizați planurile, pentru a nu vă da peste cap!

Duminică: Relațiile sentimentale pot fi excelente, dacă acordați mai multă atenție partenerului de viață. Atunci când sunteți liber încercați să vă detașați de sarcinile de lucru.

Sursă foto: alinablagoi.ro

Sursă horoscop: Huff.ro

horoscop - aroganta 150x150Citeste si: Horoscop special – aroganții zodiacului

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.