Horoscop de weekend – unii cu relaxarea, alții cu supărarea!

horoscop - relaxing 1979674 960 720 1

Horoscop de weekend – unii cu relaxarea, alții cu supărarea! Pentru unele zodii, ultimul weekend de noiembrie vine cu momente binemeritate de relaxare, pentru altele, însă, totul se duce pe apa sâmbetei, căci buna dispoziție le va fi stricată extrem de repede.

Berbec

Sâmbătă:  Te afli într-un mediu care te deprimă. Trebuie să încerci să te detașezi de oamenii care te influențează negativ și să nu mai pui la suflet toate răutățile.

Duminică: Te gândești să faci o serie de schimbări în viața ta. Analizează cu atenție opțiunile pe care le ai înainte de a lua o decizie.

Taur

Sâmbătă: Treci printr-un moment mai sensibil al relației tale, însă nu ar trebui să intri în panică. Toate problemele se pot rezolva prin toleranță, înțelegere și conversații calme.

Duminică: Dacă vrei să îți cumperi ceva pentru această iarnă, nu ezita! Acum este momentul perfect să faci unele cumpărături. Doar că ar fi bine să te consulți cu partenerul de viață înainte.

Gemeni

Sâmbătă: Încerci să fugi de schimbare și să ignori lucrurile care se îmodifică în jurul tău. Ar trebui să ieși din starea de negare și să accepți faptul că uneori trebuie să te confrunți cu  unele situații mai puțin plăcute.

Citește și: Horoscop special – cele mai narcisiste semne zodiacale!

Duminică: Prima parte a zilei se anunță a fi foarte aglomerată pentru tine, dar spre seară reușești să te bucuri de puține momente de relaxare.

Rac

Sâmbătă: Dacă unele persoane încearcă să profite de tine, nu le lăsa. Ai muncit din greu pentru a ajunge unde ești acum, așa că nu permite nimănui să abuzeze de bunătatea ta.

Duminică: Ar trebui să faci tot posibilul pentru a evita o ceartă. O rudă îți dă unele vești care nu te vor bucura foarte tare.

Leu

Sâmbătă: Ești pe drumul cel bun pentru a-ți realiza visul. Nu da înapoi și luptă în continuare pentru a realiza ce ți-ai propus.

Duminică: Ai o zi perfectă și primești o veste minunată din partea persoanei iubite. Astăzi bazează-te pe intuiție.

Fecioară

Sâmbătă: Te amăgești singur și faci promisiuni deșarte care îi dezamăgesc și pe ceilalți. Ar fi bine să deschizi ochii și să îți pui ordine în viață.

Duminică: Primești o sumă de bani importantă care te ajută să rezolvi unele probleme pe care le aveai în casă. Evită discuțiile în contradictoriu cu persoana iubită.

Sursă foto: Pixabay

Continuare horoscop pe Huff.ro

horoscop - iubita 150x150Citește
și:
Horoscop special – Ce fel de iubită ești, după zodie!

Ai și
tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi:
office@perfectimperfecte.ro

Suntem
și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.