Horoscop de weekend 27-28 mai: revelații și probleme pentru zodii

horoscop - weekend 1

Horoscop de weekend 27-28 mai: revelații și probleme pentru zodii. Un weekend zodiacal fix așa cum se prezintă și vremea de afară: cu soare și revelații pentru unii, cu nori și probleme pentru alții. Depind de fiecare zodie în parte cum reușește să treacă peste aceste zile.

Berbec

Sâmbătă: Fii pregătit pentru o nouă aventură și dă-i startul cât mai repede, pentru că ești mult mai motivat la început. Entuziasmul startului are cel mai bun efect asupra ta.

Duminică: Opreste-te puțin din iureșul în care te-ai băgat. Nu e vina ta că lucrurile au luat o întorsătură neașteptată, dar nu persista în greșeală.

Taur

Sâmbătă: Ai un proiect important în minte, dar deocamdată preferi să păstrezi discreția asupra lui, pentru că simți că mulți ar dori să te oprească din elan.

Duminică: Iți pui propriile sentimente la îndoială, iar asta nu e bine. Iubește fără teamă, fără griji, fără să îți pese de părerea celor din jur

Gemeni

Sâmbătă:  Nu are rost să duci mai departe o suferință care ar fi trebuit demult să se stingă. Spune adio acum acelor emoții ca să ștergi cu buretele starea nefastă care te-a copleșit.

Duminică: E timpul să meditezi și să reflectezi asupra situației crâncene din sufletul tău. Trebuie să iei o decizie radicală, chiar dacă îți este greu.

Rac

Sâmbătă: Primești semne de Sus că ești pe calea cea bună. Trebuie să continui să ai încredere în propriile forțe și să lupți pentru bine și pentru ceea ce îți dorești cu adevărat.

Duminică: Nu vrei și mai multă dramă în viața ta și tocmai de aceea ar trebui să eviți oamenii care se plâng întruna și au doar gânduri negative.

Leu

Sâmbătă: Ai făcut pașii necesari pentru a atinge un mare succes.  Trebuie doar să pui în practică ce ai învățat până acum și vei face un mare salt în realizarea a ce ți-ai propus.

Duminică: Intâlnești o persoană care face lumină în viața ta. Zâmbește și bucură-te de viață, pentru că viața e cel mai prețios dar!

Fecioară

Sâmbătă: Nici tu nu mai știi dacă direcția în care te îndrepți este cea bună. Stai puțin, analizează ce faci și ce ai greșit și vei reuși să dai de cap acestei situații mai dificile.

Duminică: Ești foarte atașat de o problemă din trecut și vrei să îți schimbi complet viața. Fă primul pas fără remușcări.

Citește și: Horoscop special – zodiile care au parte de marea iubire la vară

Balanță

Sâmbătă: Îți va fi cerut ajutorul într-o problemă foarte delicată. Ai mare grijă cum judeci situația pentru că de decizia ta va depinde o persoană.

Duminică: Azi simți că ești liber și că nimeni nu îți poate distruge armonia. Profită din plin de cerul senin din viața ta!

Scorpion

Sâmbătă: A venit timpul să schimbi macazul, să o iei spre altceva, să-ți iei rămas bun de la ceea ce ai făcut înainte, acceptând rezultatele la care ai ajuns.

Duminică: Primești atâtea invitații azi încât nu știi pe care să o alegi. Nu fugi după prea mulți iepuri deodată pentru că nu prinzi niciunul.

Săgetător

Sâmbătă: Îți vei găsi un mentor, ca atare stai în preajma sa, atât cât îți permite, și încearcă să furi din zbor orice informație, orice lecție și orice învățătură pe care o va împărtăși.

Duminică: Treci printr-un moment ceva mai delicat și tot ce poți face acum este doar să speri că va fi mai bine. Păstrează-ți credința.

Capricorn

Sâmbătă: Azi te așezi numai pe tine în prim plan și îți place să fii centrul universului partenerului, dar la celălalt nu te gândești? Nu ar trebui să mai fi egoist în relația de cuplu.

Duminică: Ești la ananghie astăzi și te încearcă o stare de pesimism. Nu te descuraja că vei trece acum printr-o perioadă mai delicată. Ai să vezi că tot răul e spre  bine.

Vărsător

Sâmbătă: Ai grijă la deciziile cu impact major ale acestei perioade, pentru că par a fi unele din cele mai dificile din ultima perioadă.

Duminică: Te incită ideea că ai întâlnit oamenii de care ai avut nevoie și vrei să îi ajuți la rândul tău. Ai grijă, totuși, să nu exagerezi cu ajutoarele.

Pești

Sâmbătă: Ești capabil să te cerți cu toată lumea dacă ideile tale nu sunt acceptate, întrucât ești convins că ai dreptate într-o problemă aprinsă.

Duminică:  Ești într-o pasă bună azi și ajungi la concluzia că singurul mod în care poți face față situațiilor dificile e zâmbind. Ține-o tot așa!

Sursă horoscop: Huff.ro

horoscop - moon nightshoot night 150x150Citește și: Horoscop special – Luna Nouă în Gemeni. Umbre în relațiile noastre

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

 

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.