Horoscop de weekend 3-4 iunie: unii cu relaxare, alții cu tensiune

horoscop - noristele 1024x682

Horoscop de weekend 3-4 iunie: unii cu relaxare, alții cu tensiune. Primul weekend al verii calendaristice vine cu stări împărțite pentru zodii. În timp ce unele se vor bucura de relaxare totală, alături de cei dragi, alte zodii vor avea parte de tensiuni, minciuni.

Berbec

Sâmbătă: Ai foarte mare grijă cum te comporți cu o persoană care nu se află într-o stare prea bună. Fii atent ce vorbe spui pentru a nu-i agrava starea și a-l duce în depresie.

Duminică: Ești pus în postura de învăța lucruri noi. Deși la început te simți incomod, progresele apar repede și noile abilități își aduce numai mulțumiri. Nu te sfii să recunoști că nu știi!

Taur

Sâmbătă: Vei descoperi astăzi că nu prea te poți baza pe prieteni. Nici măcar cel mai apropiat amic nu va fi aproape de tine, însă trebuie să ai mare grijă și să nu te enervezi, pentru a nu-ți strica ziua mai tare.

Duminică:  Banii constituie o problemă stringentă și în lipsa lor apar și discuțiile cu persoanele apropiate. Aveți grijă să nu vă certați serios, chiar în momente în care ar trebui să vă sprijiniți reciproc. Dacă lucrați împreună, veți reuși să depășiți orice impas!

Gemeni

Sâmbătă:  Bucură-te de vreme și încarcă-ți bateriile direct de la soare. Ai nevoie de atingerea sa caldă pentru a râde cu toată inima și a te bucura de viață.

Duminică: Profită de statutul pe care l-ai căpătat la serviciu pentru a ajuta un prieten mai vechi, aflat într-o situație mai complicată decât ați crezut. Analizează bine care sunt riscurile înainte de a lua o decizie.

Rac

Sâmbătă:  Ai suficientă experiență pentru a rezolva problema care apare astăzi. Vei reuși să depășești cu brio acest moment mai puțin plăcut, ajutat tocmai de vocea ta interioară, care îți dă cele mai bune direcții.

Duminică: O persoană de sex opus te soarbe din priviri însă nu știe cum să facă primul pas. Nu ar fi rău să îi dai un indiciu, cât de mărunt, dacă te interesează sau nu.

Leu

Sâmbătă: Ai o sumă de bani mai consistentă la dispoziție, dar asta nu înseamnă că trebuie să arunci cu banii în stânga și în dreapta. Cel mai bine ar fi să pui deoparte sau să achiți datoriile mai vechi.

Duminică: Primești o propunere interesantă de afaceri din partea unei persoane sau companii cu care ai mai colaborat, însă nu ești sigur dacă ar trebui să o accepți. Nu este nici o rușine în a cere sfatul unei persoane mai experimentate.

Fecioară

Sâmbătă: Nu mai sta în casă și bucură-te de această mini-vacanță! Vei vedea că lucrurile cu adevărat minunate se petrec în afara propriului cămin. Poți cunoaște persoane foarte interesante.

Duminică: Încă nu îndrăznești să îi faci o propunere concretă persoanei la care te tot gândești în ultimele zile. Nu te speria, mai ai nevoie doar de puțin timp înainte de a acționa. Chiar dacă ți se pare riscant, ascultă-ți inima si nu vei da greș.

Citește și: Horoscop special – zodiile și dragostea în luna iunie

Balanță

Sâmbătă:  Trebuie să înveți că este imposibil să mulțumești pe toată lumea. Fii ferm pe poziția ta, indiferent dacă vei fi criticat pentru acest lucru.

Duminică: Nu îți place ca persoane necunoscute să se bage în viața ta și le spui asta foarte clar. Chiar dacă se supără, este mai bine așa decât să fiți deranjat în mod constant.

Scorpion

Sâmbătă: Ai grijă să nu faci pe deșteptul astăzi și să nu încerci să îi intimidezi pe cei mai sensibili decât tine, pentru că acest lucru se poate întoarce împotriva ta!

Duminică: Disputele din familie te împiedică să te relaxezi. Mai bine îți petreci ziua într-un loc liniștit, alături de un prieten vechi. Dacă nu îți faci timp și pentru relaxare, vei avea de înfruntat probleme mai serioase

Săgetător

Sâmbătă: Ai exact starea de bine care te ajută să privești lucrurile detașat și să iei cele mai bune deciziii. Poți chiar să iei hotârârea pe care o amânai de multă vreme.

Duminică: Nu te interesează cum te percep alții, atât timp cât tu ești fericit. Nu pleca urechea la vorbele aruncate de alții și ascultă-ți instinctul. Ești unicul responsabil pentru fericirea ta!

Capricorn

Sâmbătă: Ai mare grijă în cine îți pui încrederea, pentru că vei avea neșansa de a pica în plasa unei persoane care te minte în față și vrea doar să te folosească!

Duminică: Vei întâlni o persoană care ar putea asigura împlinirea dorințelor cuiva drag. Deși nu îți place să te bizui pe altcineva, bucuria din ochii celui drag merită orice sacrificiu. Dăruiește și vei primi înapoi înzecit!

Vărsător

Sâmbătă: Ceva nu iese așa cum ai sperat, dar asta nu înseamnă că trebuie să te descurajezi și să-ți pierzi încrederea. Amintește-ți că totul are o rezolvare și că nu trebuie să disperi.

Duminică:  Dacă nu te simți în apele tale, ia în calcul și faptul că ai putea suferi din cauza emoțiilor negative care te-au încercat în ultima perioadă. Învață să te relaxezi și uită de emoțiile negative.

Pești

Sâmbătă: Ai la dispoziție mijloacele necesare pentru a face un lucru să funcționeze. Toți își pun speranța în tine și tu ești singurul cu un pragmatism suficient.

Duminică:  Ar trebui să pui accent pe familie și să te interesezi de starea de sănătate a celor dragi, mai ales dacă nu reușiți să vorbiți prea mult. Nu uita că sângele apă nu se face!

Sursă horoscop: Huff.ro

horoscop - baniiunie 2 150x150Citește și: Horoscop special – zodiile și banii în luna iunie

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.