Horoscop de weekend. Început de octombrie cu frământări.

horoscop - autumn 2529399 960 720

Horoscop de weekend. Început de octombrie cu frământări. A doua lună a toamnei debutează cu frământări și probleme pentru unele zodii, dar și cu momente de relaxare pentru altele. Tu de care parte ești?

Berbec

Sâmbătă: Ești cuprins de o stare de bună dispoziție și ești plin de entuziasm. Vrei să faci cât mai multe și ești gata să pornești pe un drum nou.

Duminică: Dovedești că ai o rezistență impresionantă la atacurile pline de răutate ale unor persoane din anturaj pe care le-ai considerat cândva prieteni.

Taur

Sâmbătă: Te simți izolat și dat la o parte de ceilalți. Simți că nimeni nu te înțelege și vrei o pauză. Nu dispera! Ceilalți nu te-au abandonat și le vei recâștiga încrederea.

Duminică:  Ai o zi foarte bună în care să faci planuri de viitor. Concentrează-te asupra muncii pe care o ai de făcut și vei vedea că rezultatele bune vor apărea cât de curând.

Gemeni

Sâmbătă: Un vis se destramă sub ochii tăi și trebuie să te recunoști învins. Deși ești cuprins acum de sentimente negative, vei vedea că ești o persoană puternică și vei reuși să treci cu bine peste acest moment.

Duminică:  Trebuie să te pregătești să faci față unor emoții puternice care vor năvăli astăzi în sufletul tău. Te poți baza cu încredere pe prietenii cei mai apropiați pentru a face față acestui flux emoțional.

Citește și: Horoscop special – ce ne pregătesc astrele în octombrie?

Rac

Sâmbătă: Vrei să faci o schimbare majoră în viața ta și ți-ai dat seama exact ce schimbare ar trebui să faci. Începi să vezi lucrurile mai clar și ai exact starea de determinare necesară pentru a face acest pas important.

Duminică:  Ai o zi excelentă din punct de vedere financiar și primești niște bani. Nu ar trebui să îi cheltuiești pe toți într-o singură zi, ci să-i pui deoparte pentru zile negre.

Leu

Sâmbătă: Te zbați pentru o cauză în care ceilalți nu prea se cred. Nu trebuie să îți pierzi încrederea. Nu se poate ca toată lumea să fie de acord cu tine.

Duminică: Nu crede tot ce ți se spune astăzi. Ai șansa de a schimba mai multe lucruri care nu merg cum trebuie, dar trebuie să analizezi cu atenție ce auzi.

Fecioară

Sâmbătă: Ai unele necazuri din iubire și suferi din această cauză. Ești aproape de un eșec sentimental și te simți descumpănit din această cauză. Nu te întrista, vei găsi o persoană mai bună!

Duminică: Ar trebui să pui capăt tristeții care te-a cuprins de câteva zile. Încearcă să vezi viața dintr-o perspectivă mai optimistă.

Sursă foto: Pixabay

Continuare horoscop pe Huff.ro

horoscop - twins 2691108 960 720 150x150Citește și: Horoscop special – femeia Gemeni, partenera de care nu te plictisești!

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.