Horoscop de weekend 4-5 februarie: Scorpionii, în ape tulburi!

horoscop - fire scorpio zodiac sign wallpaper

Horoscop de weekend 4-5 februarie: Scorpionii, în ape tulburi! Vom avea parte de un weekend cu de toate: probleme în plan amoros, decizii importante de luat dar și odihnă pentru unele zodii.

Berbec

Sâmbătă:  Iubirea plutește în aer! Fie vei avea parte de o de o surpriză din partea persoanei iubite, fie este posibil să întâlnești o persoană care să-ți capteze atenția.

Duminică: Cuvântul de ordine al acestei zile este odihnă. După o săptămână încărcat, în sfârșit te vei vedea cu prietenii.

Taur

Sâmbătă: Pentru a atinge succesul este nevoie de muncă. Informează-te, documentează-te și analizează pentru a obține rezultatul dorit în proiectul în care ești implicat.

Duminică: O rudă sau un prieten îți va solicita ajutorul. Chiar dacă nu poți face mare lucru, faptul că ești un bun ascultător îi va reda speranța că poate trece peste acest hop.

Gemeni

Sâmbătă: Ai foarte multe așteptări din partea persoanei iubite și fără să realizezi pui o presiune pe umerii săi. Încearcă să te pui în locul său și să vezi cum te-ai simți dacă cineva ar sta agățat de tine și nici n-ai putea să respiri.

Duminică: Vei primi o veste bună, care îți va reseta toate planurile. Fii răbdător și nu face alegeri pripite pentru că poți avea multe de câștigat.

Rac

Sâmbătă: Încearcă să fii mai organizat și să-ți planifici lucrurile cu calm. Nu lăsa pe mâine ce poți face azi și vei vedea că nu vei mai avea senzația că nu îți ajunge timpul.

Duminică: Este posibil să fii nevoit să pleci într-o călătorie de afaceri. Înarmează-te cu răbdare și implică-te în sarcinile de serviciu, pentru că toate eforturile tale vor fi răsplătite.

Leu

Sâmbătă: Se spune că trebuie să trăiești prezentul și să lași în trecutul. Însă, în situația ta, anumite întâmplări din trecut te ajută să acționezi cu diplomație, pentru a nu mai repeta aceleași greșeli.

Duminică: Este o zi perfectă pentru a discuta deschis cu partenerul de viață. Spune-i ceea ce te nemulțumește și arată-i că îți pasă de relație, pentru a ști amândoi care sunt lucrurile care ar trebui îmbunătățite.

Fecioară

Sâmbătă: O persoană dragă te va vizita, iar entuziasmul său te va încărca cu energie pozitivă. Ai nevoie de relaxare, așa că profită din plin de această zi.

Duminică: Ești perfecționist și ai impresia că nimeni nu face treaba mai bine ca tine. Însă, de cele mai multe ori munca în echipa este mult mai roditoare, așa că acceptă ajutorul colegilor.

Citește și: Horoscop special – Venus retrograd, efectele sale asupra zodiilor

Balanță

Sâmbătă: Este o zi potrivită pentru a petrece mai mult timp cu partenerul de viață. Încearcă să înțelegi că afecțiunea, comunicarea și implicarea sunt puncte-cheie într-o relație.

Duminică: Este posibil să primiți o invitație din partea unui prieten de a petrece după-amiaza împreună. Cu aceast prilej vei afla o informație care te va bucura.

Scorpion

Sâmbătă: O vorbă aruncată în vânt sau tonul ridicat într-un moment nepotrivit pot avea efecte neplăcute. Fără să-ți dai seama, poți cauza cuiva suferința.

Duminică: Nu mai apleca urechea la tot ce se vorbește în jurul tău. Evită speculațiile sau zvonurile și nu mai judeca oamenii.

Săgetător

Sâmbătă: Pui atât de mult suflet în activitatea ta la muncă și fără să vrei pui și presiuni pe cei din jurul tău. Este de înțeles că vrei să ai un rezultat bun, însă nu este indicat să te suprasoliciți.

Duminică: O veste mai puțin plăcută te face să te gândești la anumite lucruri care se petrec în viața ta. Nu vă pripiți în luarea deciziilor!

Capricorn

Sâmbătă: Ai impresia că toată lumea din jur te critică și din acest motiv comportamentul tău nu este cel mai potrivit. Fii mai înțelegător!

Duminică: Ești nevoit să iei o decizie, însă ești împărțit în două și nu știi ce să faci. Cel mai bine ar fi să te bazezi pe intuiție.

Vărsător

Sâmbătă: Nu te simți deloc confortabil, te simți marginalizat și inferior. Schimbarea stă în forțele tale. Nu trebuie să ai pretenția ca cei din jur să se schimbe.

Duminică: Ai tendița să cheltui mai mult decât își permite buzunarul. Încearcă să te consulți cu partenerul de viață înainte de a merge la cumpărături.

Pești

Sâmbătă: Ai intrat într-o zonă de confort și tot ce ți-ai dori este să lenevești și să dormi, deși tu nu ești așa. De tine depinde să te rupi de această comoditate.

Duminică: Relația cu partenerul de viață este extrem de bună și duminica obișnuiți să petreceți timpul împreună. Este posibil să aveți parte de o surpriză.

Sursă foto: blizpix.com

Sursă horoscop: Huff.ro

horoscop - cariera 150x150Citeste si: Horoscop special – ce carieră e ideală pentru zodia ta?

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.