Horoscop de weekend – Boboteaza readuce iubirea pentru o zodie!

horoscop - january

Horoscop de weekend – Boboteaza readuce iubirea pentru o zodie! Într-un wekeend marcat de 2 mari sărbători, Boboteaza și Sfântul Ioan, fiecare zodie va primi energie pozitivă pentru zile frumoase. Iar pentru o singură zodie, în peisaj va reveni și dragostea.

Berbec 

Sâmbătă: Ceva îți spune să stai pe loc pentru un moment și să nu dai frâu liber energiei tale înaintea unui drum. Este foarte posibil ca acel drum să nu îți aducă ceea ce sperai.

Duminică: Treci printr-o perioadă plină de schimbări de tot felul care te solicită. Ia lucrurile încet și nu te pripi să faci unele alegeri.

Taur 

Sâmbătă: Afli foarte multe lucruri pe care nu le știai prin intermediul unei conversații între patru ochi cu o persoană apropiată, Atenție, însă! Trebuie să ții secret ce auzi.

Duminică: Neînțelegerile în cuplu continuă să îți aducă multe neliniștiri și nedumeriri. Încearcă să acorzi mai multă atenție partenerului de viață în zilele următoare.

Citește și: Horoscop special – zodii greu de iubit. Ești și tu printre ele?

Gemeni

Sâmbătă: Fii atent la propunerile care ți se fac astăzi, pentru că ele au la bază informații extrem de utile pe care le poți folosi odată în avantajul propriu.

Duminică: Faci foarte mult planuri referitoare la călătorii lungi sau de schimbare a profesiei. Aceste planuri ar putea, însă, să fie amânate pe o perioadă nedefinită.

Rac 

Sâmbătă: Ai ceva bani la dispoziție care te ajută să faci unele cheltuieli care te vor face să te simți mai bine. Încearcă, totuși, să nu arunci cu banii pe fereastră.

Duminică: Relațiile sentimentale sunt mai mult decat mulțumitoare, iar celor de colaborare nu ai ce să le reproșezi. E o zi în care trebuie să petreci mai mult timp cu prietenii.

Leu

Sâmbătă: O nouă iubire se poate contura frumos la orizont și vei fi cuprins de emoție, nerăbdare și dorința de a face pași mari înainte.

Duminică: Starea de sensibilitate se accentuează cu fiecare oră, astfel încât în preajma serii vei ajunge la emotivitate maximă. Cei care călătoresc sunt cei mai stresați și mai lipsiți de relaxare.

Fecioară

Sâmbătă: E momentul perfect pentru distractie, iar ocazii vor aparea multiple, totul e sa profiti tu de ele din plin! Prietenii te invită să vii să te distrezi cu ei!

Duminică: O parte dintre nativi se decid să înceapă alte schimbări în locuință, dar cei mai mulți pleacă la drum lung pentru a rezolva problemele altora.

Sursă foto: Pixabay

Continuare horoscop pe Huff.ro 

horoscop - jupiter 90x90Citește și: Horoscop special – Jupiter în Scorpion, lupte cu demonii noștri!

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.