Horoscop de weekend 7-8 octombrie – zodiile își fac planuri mărețe!

horoscop - coffee cup 1684640 960 720

Horoscop de weekend 7-8 octombrie – zodiile își fac planuri mărețe! Într-un weekend cu o vreme atât de potrivnică, singurul lucru care ne rămâne de făcut este să stăm în casă, cu o cafea fierbinte alături, făcând planuri de viitor. Cel puțin pentru o zodie, acesta va fi planul pregătit de astre.

Berbec

Sâmbătă: Continuă să te bucuri de viață și planifică-ți cu grijă viitorul. Nu te limita doar la ce ai acumulat până acum și caută să îți extinzi orizonturile.

Duminică: Ai grijă la mesajele pe care le primești astăzi și caută să asculți cu atenție tot ce ți se spune. Nu știi niciodată când vei putea folosi tot ce auzi în această zi.

Taur

Sâmbătă:  Te poți baza cu încredere azi pe prietenii tăi. Îți vor fi alături în cele mai dificile momente, așa cum și tu le-ai fost alături când au avut nevoie de tine.

Duminică:  Iubirea îți joacă feste azi, dar nu trebuie să te descurajezi. Cu toții trecem la un moment dat prin momente de acest gen, dar important este să le depășești.

Citește și: Horoscop special – spune-mi ce mănânci ca să îți spun ce zodie ești!

Gemeni

Sâmbătă: Nu pune la suflet eventualele critici pe care le auzi astăzi din partea celor apropiați. Sunt doar vorbe spuse la nervi pe care nu trebuie să le iei în serios.

Duminică:  Bazează-te pe ceea ce simți. Inima nu are cum să dea gres astăzi. Continuă să ai încredere în forțele tale și totul va fi bine, până la urmă.

Rac

Sâmbătă:  Chiar dacă întâmpini azi un moment dureros, vei vedea că ai suficientă tărie în tine pentru a-l depăși. Sunt vești triste într-adevăr, dar nu uita că după ploaie vine soare.

Duminică:  Oboseala își pune amprenta asupra ta, așa că cel mai bine ar fi să te odihnești azi și să nu faci nimic care să te solicite prea tare.

Leu

Sâmbătă:  Trebuie să îți spui punctul de vedere, chiar dacă într-un mod puțin mai agresiv. Cu toate acestea, nu trebuie să apelezi la înjurături sau amenințări, chiar dacă interlocutării tăi te vor enerva la maxim.

Duminică: Aștepți cu sufletul la gură un eveniment. Nu ai idee cum vei reacționa când se va întâmpla asta, așa că ai o stare de neliniște.

Fecioară

Sâmbătă:  Dacă pleci la drum, este posibil să nu îți meargă totul conform planurilor, așa că mare atenție!

Duminică: Bați pasul pe loc și asta nu e bine. Înlătură gândurile negative dacă vrei să ai parte de prosperitate și de liniște.

Sursă foto: Pixabay

Continuare horoscop pe Huff.ro

horoscop - tradare 150x150Citește și: Horoscop special – zodiile care vor trăda la final de an

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.