Horoscop de weekend 8-9 iulie: momente decisive pentru două zodii

horoscop - boat 207129 960 720

Horoscop de weekend 8-9 iulie: momente decisive pentru două zodii. Weekendul acesta vine cu două momente de cumpănă pentru două zodii, dar din perspective diferite. Pentru una va fi o lecție de viață, pentru cealaltă șansa de a-și demonstra calitățile.

Berbec

Sâmbătă: N-ar trebui să iei în serios criticile pe care le auzi azi. Cel mai probabil, sunt rău intenționate, așa că n-ai de ce să îți strici ziua inutil.

Duminică: Ia-ți inima în dinți și spune tot ce te doare. Nu are rost să minți într-o situație care poate fi gestionată fără că nicio parte a dialogului să nu sufere.

Taur

Sâmbătă: Un bun prieten îți este alături astăzi și îți oferă ajutorul chiar când aveai cea mai mare nevoie. Urmează-i sfaturile, pentru că sunt folositoare în situația de fața!

Duminică: Azi ești mai tolerant și reușești să stabilești o serie de priorități importante pentru liniștea sufletului tău. Mergi cu încredere înainte căci succesul depinde numai de buna ta dispoziție.

Gemeni

Sâmbătă: Încearcă să nu rămâi blocat într-o zonă tristă și sumbră și să cauți alternative. Amintește-ți că ești o fire puternică și curajoasă, care nu se sperie de noi începuturi.

Duminică: Alege bine momentul în care vrei să porți o discuție serioase cu cel drag, iar dacă vrei să lămurești probleme ale trecutului nu începe cu reproșurile.

Citește și: Horoscop special – propoziția care te definește ca zodie

Rac

Sâmbătă:  Ar trebui să îți asculți intuiția și să fii foarte atent în cine îți investești încrederea. Nu toți oamenii sunt ceea ce par și unii pot avea intenții nu tocmai bune.

Duminică: Luptă din răsputeri indiferent de criticile pe care le primești de la cei din jur. Azi ai șansele să culegi roadele muncii tale și să te bucuri de succes.

Leu

Sâmbătă: Dacă ți-ai planificat o călătorie, primești numai vești bune azi. Vei întâlni o mulțime de persoane optimiste, care te vor binedispune cu energia lor pozitivă.

Duminică: Primești o ocazie rară de a demonstra cât de priceput ești în ceea ce faci. Acum este timpul să te remarci, deci folosește-ți experiență în domeniu și spiritul tău creativ.

Fecioară

Sâmbătă:  Nu ai cum să controlezi fiecare aspect al vieții tale, așa că ar fi bine să te lași puțin în voia sorții. Ai să descoperi, la urma urmei, că undeva acolo sus lucrurile sunt mult mai bine aranjate decât le-ai fi programat tu.

Duminică: Stresul te cuprinde din toate părțile și nu mai ai idee cum să eviți conflictele. Cei care spun că urmărești ceartă nu te cunosc deloc. Chiar nu observă nimeni că discuțiile în contradictoriu se țin scai după tine?

Continuare horoscop pe Huff.ro

horoscop - mercurleu 150x150Citește și: Horoscop special – Mercur în Leu, ce zodii sunt afectate

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

 

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.