Horoscop de weekend 9-10 septembrie. Vești pentru Fecioare!

horoscop - autumn 2353873 960 720

Horoscop de weekend 9-10 septembrie. Vești pentru Fecioare! Weekendul acesta vine cu schimbări pentru anumite zodii, dar și cu vești neașteptate pentru unele.

Berbec

Sâmbătă: Sunteți plin de idei și dați dovadă de ingeniozitate. Ați putea să demarați o afacere, dar se pare că vă lipsesc banii. Vă sfătuim să cereți un împrumut de la o rudă înstărită, pentru că aveți șanse reale de reușită. Vă sfătuim să vă faceți bine socotelile, să nu risipiți banii.

Duminică: Dacă vă căutați un alt loc de muncă, puteți fi optimist. Astăzi s-ar putea să fiți ajutat de o persoană mai în vârstă. Oricum, în curând veți fi foarte mulțumit de noul serviciu. Vă sfătuim să nu vă pierdeți răbdarea. Seara mergeți în vizită la un prieten, unde reușiți să vă detașați de problemele din ultimele zile.

Taur

Sâmbătă:  O rudă vă oferă un ajutor financiar neașteptat, ca să puteți intra în afaceri. Dacă nu vă ajung banii, nu ezitați să vă asociați cu un prieten! Vă sfătuim să nu alergați după profituri imediate. Cu răbdare și perseverență, veți reuși.

Citește și: Horoscop special – Cum te relaxezi, în funcție de zodie!

Duminică:  O persoană cu experiență este dispusă să vă destăinuie câteva din secretele sale din domeniul afacerilor. Această întâlnire vă stimulează să vă faceți planuri pentru o mică afacere. Vă sfătuim să tratați cu seriozitate responsabilitățile pe care trebuie să vi le asumați. Aveți mari șanse de reușită, cu condiția să nu vă pripiți.

Gemeni

Sâmbătă:  Aveți un program foarte încărcat, cu multă alergătură. Vă pregătiți pentru o călătorie importantă, care vă poate ajuta mult pe plan profesional. Vă recomandăm să nu neglijați problemele partenerului de viață.

Duminică:  Se anunță o zi foarte importantă, mai ales pe plan sentimental. Nu este exclus ca nativii necăsătoriți să ia o decizie în privința logodnei sau a căsătoriei. Din punct de vedere financiar, nu stați prea bine, dar nu este cazul să vă îngrijorați. Dacă aveți nevoie de ajutor, puteți conta pe rude.

Rac

Sâmbătă:  Vă treziți cu chef de călătorie. Vă faceți planuri de vacanță și vă bucurați de susținerea persoanei iubite.

Duminică: Nimic nu vă poate schimba hotărârea de a începe o viață nouă. Vă preocupă ideea de a porni o afacere și ați și început să puneți detaliile la punct. Aveți șanse să vă descurcați cu cheltuieli minime. Nu neglijați odihna, ca să nu aveți probleme cu sănătatea!

Leu

Sâmbătă: Dimineață nu aveți chef de nimic și vă omoară rutina. În a doua parte a zilei aflați că urmează să primiți o sumă importantă. Este posibil să fie vorba despre o moștenire sau vânzarea unei case. Nu vă grăbiți să vă gândiți la cum veți cheltui banii!

Duminică: Aveți mari șanse de reușită într-o afacere. Partenerii vă apreciază capacitățile intelectuale și vă cer ajutorul în probleme delicate. Vă recomandăm să evitați speculațiile, pentru că riscați să aveți de-a face cu autoritățile. După-amiază ar fi bine să nu acționați în pripă.

Fecioară

Sâmbătă: Aflați o veste care s-ar putea să vă schimbe concepția despre acumulările materiale. Este posibil ca șocul acestei vești să vă facă mai sensibil. Nu este cazul să vă lăsați pradă pesimismului. Cu toate problemele pe care credeți că le aveți, puteți reuși atât în afaceri, cât și în societate.

Duminică:Sunteți preocupat de relațiile sentimentale și doriți să faceți schimbări pe acest plan. Aveți ocazia să faceți cunoștință cu o persoană deosebită, cu care s-ar putea să legați o prietenie durabilă. Aveți grijă să nu deveniți prea visător! Riscați să lăsați o impresie greșită celor apropiați.

Sursă foto: Pixabay

Continuare horoscop pe Huff.ro

horoscop - kid 1241817 960 720 150x150Citește și: Horoscop special – personalitatea copilului în funcție de zodie!

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.