Horoscop 3 decembrie – Balanțele: menajați-vă sănătatea!

horoscop - balanta1decembrie

Horoscop 3 decembrie – Balanțele: menajați-vă sănătatea! Sextilul planetelor Marte şi Saturn induce nevoia de a face câte ceva în gospodărie: reparaţii, modificări, amenajări etc., mai ales de a pune în aplicare ideile neobişnuite. Profitaţi de momentul acesta, în care aveţi energie pentru o mulţime de treburi. Dacă şi astrele va ajută, atunci totul este mai uşor.

Berbec

Nu ezitaţi să încheiaţi contracte sau să semnaţi acte oficiale! Relaţiile cu cei din jur sunt foarte bune şi aveţi succes în afaceri. Aveţi ocazia să luaţi hotărâri bune pentru cămin. Partenerul de viaţă va susţine iniţiativele. Puteţi să vă ascultaţi intuiţia.

Taur

Aveţi succes în afaceri şi spor la tot ce faceţi în gospodărie.Prietenii şi familia vă susţin, deşi s-ar putea să aibă păreri diferite. Va recomandăm să nu începeţi mai multe treburi deodată. Riscaţi să nu terminaţi nici una. După-amiază va vizitează o persoană mai în vârstă pe care nu aţi văzut-o de mult.

Gemeni

Va sfătuim să nu călătoriţi şi să evitaţi întâlnirile cu prietenii, pentru că s-ar putea să nu fiţi în cea mai bună formă. Cei din jur nu sunt dispuşi să va accepte ideile şi nu este exclus să suferiţi o dezamăgire din partea unor persoane apropiate. În schimb, este o zi favorabilă relaţiilor sentimentale. Puteţi să va transpuneti în practică proiectele legate de viaţă casnică.

Rac

Va recomandăm să acordaţi mai multă atenţie problemelor ce ţin de familie şi de cămin. S-ar putea că planurile de îmbunătăţire a situaţiei financiare să nu fie realiste. Dacă insistaţi să le puneţi în practică, există riscul să suferiţi un eşec. Va sfătuim să va limitaţi la activităţi de rutină.

Citiți continuarea pe Eastrolog.ro

horoscop - pestipisici 150x150Citeste si: Horoscop special – ce pisică ți se potrivește în funcție de zodie

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.