Horoscop 5 decembrie – Leii, risc de accidente cu mașina azi!

horoscop - leu1 1024x768

Horoscop 5 decembrie – Leii, risc de accidente cu mașina azi! Conjuncţia Luna-Marte favorizează schimbările bruşte şi neplăcute şi escaladarea unor dispute pornite din nimic. De asemenea, generează o stare de nervozitate care poate conduce la accidente de tot felul. Fiţi calm şi rezervat şi evitaţi discuţiile în contradictoriu!

Berbec

Un membru al familiei nu îşi respectă o promisiune în legătură cu o sumă de bani. Nu vă grăbiţi să îi faceţi reproşuri! S-ar putea să aibă motive obiective. Astăzi ar fi bine să daţi dovadă de mai multă flexibilitate în relaţiile cu prietenii şi familia.

Taur

Pe plan profesional, eforturile susţinute din perioada precedentă încep să dea roade. Din cauza atmosferei tensionate, relaţiile cu cei din jur pot avea de suferit. Vă sfătuim să amânaţi întâlnirile cu prietenii şi să evitaţi deplasările cu autoturismul, pentru că riscaţi să fiţi implicat în accidente.

Gemeni

Partenerul de viaţă vă face reproşuri neîntemeiate. Vă sfătuim să va păstraţi calmul şi să evitaţi o confruntare. Ar fi bine să acordaţi mai multă atenţie familiei şi, în special, partenerului de viaţă. Temperaţi-vă nervozitatea în discuţiile cu o persoană mai în vârstă din familie!

Rac

S-ar putea să fiţi implicat într-un scandal la locul de muncă din cauza bârfelor unei femei mai în vârstă. Nu răspundeţi la provocări! În scurt timp, situaţia se va lămuri şi totul va reveni la normal. După-amiază primiţi o suma de bani neaşteptată.

Sursă foto: imobiliaremix.ro

Citește continuarea pe Eastrolog.ro

horoscop - zodiilesimuzica 768x614 150x150Citeste si: Horoscop special – ce stil de muzică ți se potrivește

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.