Horoscop 6 decembrie – Peștii, atenție la disputele cu o femeie!

horoscop - pesti zodie 1024x768

Horoscop 6 decembrie – Peștii, atenție la disputele cu o femeie! Sextilul Lunii cu Mercur aduce un aflux de energie pe plan social şi intelectual. Astfel, sunt şanse să simţiţi că randamentul intelectual este mult mai mare. Merită să petreceţi această zi făcându-va planuri de viitor. Am putea afirmă că este o zi favorabilă afacerilor, în special a celor bine-gândite.

Berbec

Se pare astăzi că aveţi multe probleme de rezolvat. Reuşiţi să faceţi în casă schimbări ce contribuie la îmbunătăţirea atmosferei. După-amiază sunteţi tentat să cumpăraţi un obiect de valoare. Vă recomandăm să fiţi cumpătat, pentru că nu este o zi favorabilă investiţiilor. Nu neglijaţi odihnă!

Taur

Sunteţi foarte ambiţios şi reuşiţi să finalizaţi o lucrare importantă. După-amiază aveţi ocazia să va afirmaţi în societate. S-ar putea să luaţi iniţiative pentru care veţi fi admirat. Aveţi grijă să nu neglijaţi problemele de familie!

Gemeni

Sunteţi foarte ambiţios şi reuşiţi să finalizaţi o lucrare importantă. După-amiază aveţi ocazia să vă afirmaţi în societate. S-ar putea să luaţi iniţiative pentru care veţi fi admirat. Aveţi grijă să nu neglijaţi problemele de familie!

Rac

Dimineaţă este posibil ca relaţiile sentimentale să fie mai tensionate. Nu vă faceţi griji! O rudă mai în vârstă vă ajută să înţelegeţi că aşa-zisele probleme sunt create de o persoană invidioasă. Culegeţi roadele unei investiţii inspirate, încasând o suma considerabilă. Aveţi grijă să nu va extenuaţi!

Sursă foto: trilulilu.ro

Citește continuarea pe Eastrolog.ro

horoscop - sanatateazodiilor 150x150Citeste si: Horoscop special – sănătatea zodiilor în 2017

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.