Horoscop 4 decembrie – Săgetătorii fac bani azi!

horoscop - sagetator

Horoscop 4 decembrie – Săgetătorii fac bani azi! Sextilul Soarelui cu Luna sporeşte creativitatea şi favorizează imaginaţia creatoare. Este momentul să v[ puneţi în valoare talentele artistice de care dispuneţi. Într-o astfel de zi nu este indicat să luaţi decizii importante, mai ales în domeniul financiar.

Berbec

În prima parte a zilei sunteţi cam visător şi aveţi tendinţa să neglijaţi problemele importante pe care le aveţi de rezolvat. Nu este momentul să începeţi noi activităţi, pentru că deciziile pe care le luaţi s-ar putea să fie greşite. Profitaţi de ajutorul pe care vi-l oferă o persoană dragă din familie!

Taur

Talentul dumneavoastră creativ este apreciat în societate. Ar fi bine să îl folosiţi pentru rezolvarea problemelor profesionale şi în afaceri. Sfaturile unei rude mai în vârstă va ajută să evitaţi o problema financiară. După-amiază primiţi vizită unor prieteni de familie, în compania cărora va simţiţi foarte bine.

Gemeni

Nu sunteţi prea comunicativ şi ar fi bine să amânaţi întâlnirile de afaceri. De asemenea, vă sfătuim să amânaţi deciziile importante în domeniul financiar. Dedicaţi-va unor activităţi relaxante!

Rac

Aveţi succes în toate activităţile legate de cămin, dar şi în societate. Puteţi să vă faceţi planuri de viitor. Ideile dumneavoastră sunt apreciate atât de partenerul de viaţă, cât şi de partenerii de afaceri. Vă sfătuim să evitaţi speculaţiile de orice fel.

Sursă foto: adriana-astro.com/

Citește continuarea pe Eastrolog.ro

horoscop - casatoresc 150x150Citeste si: Horoscop special- Se căsătoresc zodiile în 2017?

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.