Horoscop 02 decembrie – Scorpionii primesc bani!

horoscop - scorpion

Horoscop 02 decembrie – Scorpionii primesc bani! Trigonul Marte-Jupiter ne face pe toţi să acordăm mai multă importanță problemelor concrete, mai ales celor legate de legislaţie. Dacă aveţi planuri bine puse la punct, acum ar fi momentul să le lansaţi.

Berbec

Aveţi succes în afaceri, dar sunteţi nevoit faceţi mai multe drumuri scurte. Va ajută foarte mult o femeie care  apreciază corectitudinea. Dupăamiază  loviţi de o problema sentimentală, dar o rezolvaţi repede.  sfătuim nu neglijaţi odihnă.

Taur

Sunteţi foarte apreciat la serviciu, datorită iniţiativelor inspirate. După-amiază trebuie să luaţi o decizie serioasă în ceea ce priveşte relaţiile cu persoană iubita. Ascultaţi-va intuiţia şi nu veţi greşi!

Gemeni

Zi favorabilă relaţiilor sentimentale. De asemenea, va puteţi afirma în societate. Va recomandăm să fiţi prudent la serviciu şi în afaceri. S-ar putea să aveţi probleme cu banii, dar tot reuşiţi să ieşiţi cu prietenii. Cei din jur vă apreciază pentru atenţia pe care o acordaţi unei femei mai în vârstă din familie.

Rac

S-ar putea să aveţi probleme financiare, motiv pentru care sunteţi indispus. Vă sfătuim să nu începeţi activităţi noi. Nu vă ocupaţi astăzi de afaceri, că să nu aveţi surprize neplăcute! În relaţiile sentimentale, totul este în regulă, ceea ce va menţine moralul ridicat.

Citiți continuarea pe Eastrolog.ro

horoscop - romaniahoroscop 150x150Citeste si: Horoscop special – autentic românesc

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

 

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.