Horoscop 16 decembrie – Vărsătorii, probleme cu șefii!

horoscop - varsator 1

Horoscop 16 decembrie – Vărsătorii, probleme cu șefii! Aspectele planetare de azi favorizează răbufnirea unor obiceiuri vechi, mai ales proaste, de care aţi încercat să scăpaţi. Este posibil să vi se întâmple lucruri nu foarte plăcute şi să vă întrebaţi dacă meritaţi aşa ceva. Chiar dacă nu conştientizaţi, este răsplată unor fapte nu tocmai lăudabile din trecut.

Berbec

Se pare că vă lăsaţi prea mult călăuzit de sentimente şi riscaţi să deveniţi melancolic. Nu este exclus să aveţi dificultăţi de comunicare. Datorită nervozităţii, riscaţi să provocaţi neînţelegeri.

Taur

Persoana iubită vă reproşează lipsa de afectivitate şi faptul că acordaţi prea multă importantă afacerilor. Vă sfătuim să fiţi mai atent cu familia. Nu neglijaţi odihna, pentru că riscaţi să aveţi probleme cu sănătatea!

Gemeni

Nu este o zi bună pentru afaceri. Este posibil să fiţi confuz şi lipsit de realism, motiv pentru care riscaţi să luaţi decizii eronate. Nici călătoriile nu sunt recomandabile azi. Relaţiile sentimentale pot fi bune numai dacă acordaţi mai multă atenţie partenerului de viaţă.

Rac

Nu prea vă simţiţi în formă, ceea ce explică starea de nervozitate în care va aflaţi. Vă recomandăm să nu vă asumaţi nici un risc, pentru că şansele de reuşită sunt minime. Temperaţi-va impulsivitatea şi fiţi prudent!

Leu

Dimineaţă s-ar putea să fiţi acuzat de colegi că nu sunteţi consecvent. Vă sfătuim să fiţi prudent, pentru că astăzi aveţi tendinţa să fiţi impulsiv. După-amiază primiţi o importantă suma de bani. Este posibil să aveţi discuţii cu partenerul de viaţă, referitoare la destinaţia banilor. Nu neglijaţi investiţiile pentru casă!

Sursă foto: eva.ro

Citește continuarea pe Eastrolog.ro

horoscop - zodiifrica 150x150Citeste si: Horoscop special – de ce le e frică zodiilor?

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.