Horoscop 1 decembrie – probleme sentimentale pentru Balanțe!

horoscop - balanta1decembrie

Horoscop 1 decembrie – probleme sentimentale pentru Balanțe! Datorită conjuncţiei Mercur-Luna, imaginaţia capătă o amploare exagerată şi influenţează iniţiativele şi deciziile. Aveţi tendinţa de a vedea totul în roz iar sentimentele capătă o importantă exagerată. În consecinţă, astăzi nu este recomandabil să luaţi decizii importante. De asemenea, va sfătuim să amânaţi activităţile de afaceri, oricât ar părea de clare şi sigure.

Berbec

Sunteţi tentat să amânaţi o vizită programată pentru azi, cu riscul să tensionaţi relaţiile cu partenerul de viaţă. Se pare că sunteţi indispus din cauza unui eşec în afaceri. Păstraţi-va calmul şi limitaţi-va la activităţi de rutină, care va solicită mai puţin!

Taur

Sunteţi foarte preocupat de problemele financiare şi aveţi tendinţa să neglijaţi relaţiile sentimentale. Nu este exclus ca partenerul de viaţă să vă reproşeze acest lucru. După-amiază sunteţi invitat la o petrecere. Dacă reuşiţi să vă detaşaţi de problemele cotidiene, vă veţi simţi foarte bine.

Gemeni

Astăzi nu sunteţi prea comunicativ şi ar fi bine să amânaţi întâlnirile de afaceri. Nu este momentul să luaţi decizii importante în domeniul profesional, pentru că riscaţi să fie greşite. Va sfătuim să va dedicaţi unor activităţi relaxante şi să acordaţi mai multă atenţie partenerului de viaţă.

Rac

Aveţi mari şanse de reuşită în toate activităţile legate de cămin, cu condiţia să va organizaţi bine timpul. Este recomandabil să amânaţi deciziile importante în afaceri. Petreceţi seară în familie. Încercaţi să va relaxaţi!

Citiți continuarea pe Eastrolog.ro

Sursă foto: amoart.ro

horoscop - planetezodii 150x150Citeste si: Horoscop special – planetele și zodiile guvernate (II)

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.