Horoscop 15 februarie 2018 – Balanțele, în fața unei alegeri dificile!

horoscop - libra

Horoscop 15 februarie 2018 – Balanțele, în fața unei alegeri dificile! Astăzi, Racii ar trebui să evite locurile periculoase, Peștii au de ales între carieră și iubire iar Vărsătorii spun vorbe grele partenerului de viață.

Berbec
Nu te aştepta la miracole azi, mai ales dacă nu ai făcut nimic special ca să le meriţi. Tot ce vei reuşi acum va fi doar prin muncă intensă şi asiduă, aşa că nu spera la nimic care să nu se înscrie în această reţetă. Va fi mai bine aşa!

Taur
Ai de dat o veste neplăcută azi, şi mai trist este faptul că trebuie să o spui unei persoane pe care o iubeşti mult. Ştii că este posibil să îi dai viaţa peste cap, dar habar nu ai cum ai putea să o ascunzi. Fii directă, pentru că oricum va durea.

Citește și: Horoscop special – ce se schimbă în bine în viața ta, în 2018!

Gemeni
Un pic de egoism nu strică niciodată, ar putea fi motto-ul zilei de azi. Te întâlneşti cu un amic din copilărie, pe care îl invidiai şi care ţi se părea a-ţi fi net superior. Acum realizezi că eşti mult mai cool decât el, iar acest gând îţi aduce o satisfacţie deosebită.

Rac
Evită azi locurile aglomerate, fiindcă vor ajunge să îţi facă mai mult rău decât bine! Din păcate, nu ne referim doar la germeni care ar putea să îţi pună în pericol sănătatea, dar şi la gesturi care îţi ameninţă viaţa. Ai grijă!

Leu
Azi te deranjează extrem de tare faptul că o rudă a ta mai în vârstă a hotărât să te lase pe dinafară şi nu are nici cea mai mică intenţie de a te include în testamentul său. Ştii şi tu că e un gând egoist, dar nu îţi pasă prea tare, mai ales când eşti singura în această situaţie.

Fecioară
Abţine-te să cumperi lucruri scumpe azi, deoarece nu ai fler, sub nicio formă. Dacă simţi neapărat nevoia să îţi iei ceva ce ţi se pare a fi o mare afacere, ia cu tine pe cineva care se pricepe.

Sursă foto: Pixabay

Continuare horoscop pe Divahair.ro

horoscop - magic 1285540 960 720 90x90Citește și:  Horoscop special – care sunt zodiile ce nu trec de stadiul de amante?

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.