Horoscop 16 februarie – Balanțele cad în depresie!

horoscop - signslead700

Horoscop 16 februarie – Balanțele cad în depresie! Astăzi, Racii se simt bine în pielea lor, Leii sunt plini de energie la serviciu în timp ce Săgetătorii au de făcut o alegere.

Berbec
Toate ar trebui ţi meargă ca pe roate azi, pentru planează un aer norocos în jurul tău. De fapt, ai sansa de a întâlni o mulţime de oameni care, mai devreme sau maitârziu, vor juca roluri cheie în planurile tale, deci ţine minte numele celor care îţi apar astăzi în cale şi ţi-i prieteni. Va veni o zi când vei putea apela la ei cu succes. Ai impresia toate merg strună, toate piedicile au dispărut din calea ta şi de fiecare dată treci prin locul potrivit în momentul potrivit pentru a primi exact ce căutai. Mai rar asemenea auspicii!

Taur
Eşti în faţa unei situaţii în care e nevoie de viteză, de reacţii prompte. Nu ai voie nici prelungeşti lucrurile mai mult, nici dai totul peste cap intrând înpanică. E nevoie de o intervenţie rapidă din partea ta, deci fii pregătit pentru o schimbare majoră în program. Ai toate resursele pentru a reuşi, pentru , atunci cândeşti un pic strâns cu uşa, nu-ţi pierzi cumpătul, ci îţi pui şi mai bine ambiţia la treabă pentru a acţiona cum trebuie. Aşa faci şi azi şi vei fi mândru de intervenţia tarapidă, care îţi va deschide pe neaşteptate o direcţie nouă de mers.

Citește și: Horoscop special – cele mai nefericite combinații de zodii 

Gemeni
Parcă ar fi două personalităţi în interiorul tău care se luptă pentru supremaţie. Eşti la mijloc şi nu ştii pe care s-o asculţi, pe care s-o laşi se manifeste liber şi pe care s-o ţii în frâu, pentru nu ai vrea lumea descopere la ţine trăsături de caracter care nu te onorează. Dacă nu eşti atent la propriul comportament, aiputea scoate la iveală ori slăbiciuni de care ţi-e jenă, ori o agresivitate ce se poate transformă în răutate, dacă nu o ţii sub control. Lumea se întreabă uimită careeşti tu cu adevărat?

Rac
Te simţi bine în pielea ta, datorită unui nivel de energie foarte ridicat pe care îl poţi valorifica cu succes. Atitudinea aceasta pozitivă, încrederea absolută în tineînsuţi, optimismul care ţi se citeşte pe chip au la bază o stare de sănătate foarte bună. De fapt, toate merg mână în mână, înlănţuite: confortul fizic generează pace sufletească şi armonie cu propria persoană, deci ai numai motive de bucurie cu privire la cel care eşti, individ, om, parte din Univers. tot posibilul menţii această stare de echilibru pe toate planurile fiinţei tale: fizic, mental, emoţional, spiritual.

Sursă foto: astrococktail.com

Sursă horoscop: Huff.ro

horoscop - destin 150x150Citeste si: Horoscop special – cifra destinului tău

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.