Horoscop 15 februarie – Balanțele, înconjurate de probleme!

horoscop - zodii 1024x640

Horoscop 15 februarie – Balanțele, înconjurate de probleme! Astăzi, Gemenii sunt afectați de oboseală, Leii refuză ofertele primite iar Vărsătorii sunt prea atașați de trecut.

Berbec

În interiorul tău e o furtună de trăiri şi de gânduri greu de controlat ce te face te comporţi ciudat. Mulţi vor interpreta greşit atitudinea ta, pentru , din cauza stresului, eşti mai tăcut, mai retras, mai pasiv, fără faci nimic, ca nu strici ceva. Mulţi vor spune eşti slab, e un semn de teamă sau de laşitate ceea ce afişezi tu, dar tu consideri e mai înţelept stai pe margine, fără intervii, mai ales atunci când atmosfera e încărcată. Dacă ai spune ceva, ai putea tensiona şimai mult lucrurile, ca atare încerci te abţii cât poţi, nu faci ceva nelalocul lui.

Citește și: Horoscop special – la ce pericole se expun zodiile între 13 – 19 februarie

Taur

Tu îţi vezi de treabă cu seriozitate şi simt de răspundere, dar nu la fel se poate spune de cei care îţi stau alături şi care fac tot posibilul profite de eforturile tale şi tragă, mai apoi, succesul doar pe turta lor. Fii foarte atent cu cine lucrezi sau cui îţi oferi azi serviciile, ca nu cumva fie vorba de nişte profitori mincinoşi care se bucură de tot ceea ce faci, iar la final îşi asumă ei toate creditele, uitând chiar ţi şi mulţumească pentru rolul jucat de tine. Mai bine îţiurmăreşti doar propriile tale scopuri, cu un dram de egoism chiar, pentru azi nu merită oferi nimic celor care îţi ţin companie.

Gemeni.

Oboseala acumulată în ultima vreme îşi spune cuvântul într-o activitate în care ai nevoie de concentrare, de atenţie, de efort fizic. Nu prea dai randament, poate şi pentru îţi lipseşte o motivaţie, ceva care te împingă de la spate, fără te tot plângi de una, de alta. Nici anturajul nu prea îţi este de folos, de parcă ai fi nimerit printre oameni la fel de demoralizati, de extenuaţi mental sau fizic, de dezinteresaţi de roadele finale ale acestei munci, şi cum nimeni nu reuşeşte scape de această stare de apatie, nici rezultatele nu se ivesc. un efort lupţi cu plictiseala!

Rac

Te afli într-un anturaj preponderent feminin, dar în care nu te simţi prea în largul tău, de parcă nu s-ar discuta lucruri care te intereseze şi pe tine. Faci cumva opinie separată, chiar dacă eşti de acelaşi sex ca tovarăşele tale, pentru tu ai cu totul alte probleme pe cap. Se discută despre cumpărături, despre preţuri, despre activităţi mondene, or tu eşti acum stresat de cu totul alte aspecte. Dacă nu-ţi găseşti locul în acest mediu, un efort pleci de aici, nu strici atmosfera în jurul tău cu o stare de indiferenţă care-i poate deranja pe ceilalţi.

horoscop - wallpaper alien desktop movie aliens zodiac reptiles animal 150x150Citeste si: Horoscop special – cum să cucerești un bărbat, după zodie!

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.