Horoscop 07 februarie – Balanțele se îndrăgostesc!

horoscop - balanta

Horoscop 07 februarie – Balanțele se îndrăgostesc! Pentru Rac timpul trece foarte lent, Fecioarele trag învățăminte din eșecuri iar Capricornii nu pot fi echidistanți.

Berbec

Nu te simţi tocmai bine şi, colac peste pupăză, şi cei din jurul tău te influenţează negativ cu tot felul de motive de suspiciune şi de teamă. Dacă ai putea scăpa de anturajul nefast în care nimereşti, sunt şanse salvezi multe planuri care bat pasul pe loc doar din cauza celor din jur care nu au nici un rol pozitiv.

Ei te trag înapoi, te fac priveşti lucrurile în cea mai pesimistă notă, ca atare reuşitele acestei zile depind enorm de influenţele din afară. Printre oameni trişti, obosiţi şi negativisti, e greu de crezut se poate naşte ceva pozitiv.

Taur

Apare şansa unei noi relaţii sau iei decizii în cuplul deja format, pentru acum se trasează următorii paşi într-un plan important pentru viitor. Eşti pus pe fapte mari, dai naştere unor idei măreţe şi unor planuri deosebite în care e implicat şi partenerul. Eşti în faţa unui nou început şi pe umerii tăi cad cele mai grele decizii, dar eşti persoana potrivită s-o faci!

Citește și: Horoscop special – cum e soacra în funcție de zodie!

Relaţia de cuplu capătă o tentă raţională, deci s-ar putea spune iubeşti mai mult cu capul decât cu inima, ceea ce constituie un avantaj pentru cei îndrăgostiţi până peste urechi, pentru aşa poţi păstra contactul cu realitatea şi poţi gândi limpede.

Gemeni

Nu prea ai cu cine discuta azi, la toate încercările tale de a comunica şi a colabora, primeşti înapoi replici monosilabice, refuzuri şi chiar reacţii neplăcute, încât aproape ar fi bine reduci la minimum orice dialog. Unii sunt prea ocupaţi de propriile lor probleme te asculte pe ţine, ba chiar nici nu aud dorinţa ta de a le fi de ajutor, la nevoie, şi îl iau pe nu în braţe la orice propunere care vine din afară.

Mai bine îţi vezi de ale tale, fără a insista atât de mult participi la discuţii sau legi prietenii. În loc de gesturi de prietenie, primeşti semnale ostile de respingere.

Rac

Timpul trece lent, dar ţie îţi convine de minune acest ritm, pentru te ajută în ceea ce vrei construieşti. Nu ai da randament dacă ai fi presat de timp şi împins de la spate de termene limită, ca atare e perfect dacă nu te grăbeşti! Clădeşti totul încet şi sigur şi rezultatele la care se ajunge lent, ţin mai mult.

Ai aşteptat mult acest moment, dar răbdarea de care ai dat dovadă a meritat, pentru este vorba de ceva deosebit care poate avea efecte pe termen lung de acum încolo. Ai de ce fii mulţumit de ceea ce se prefigurează în faţă ochilor tăi.

Sursă foto: zenivers.ro

Sursă horoscop: Huff.ro

horoscop - horoscopzodiigreudecucerit 768x511 150x150Citeste si: Horoscop special – cele mai greu de cucerit zodii!

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.