Horoscop 14 februarie – Capricornii, zi perfectă alături de parteneri!

horoscop - zodiac2 1024x768

Horoscop 14 februarie – Capricornii, zi perfectă alături de parteneri! Gemenii se confruntă cu un hop financiar, Balanțele amână o călătorie, iar Vărsătorii sunt într-o formă excelentă.

Berbec

Cariera ta cunoaşte un moment de vârf care merită sărbătorit alături de cei care au contribuit şi ei la acest succes. Aţi muncit umăr la umăr pentru acest moment de apogeu, dar aţi aşteptat se aşeze lucrurile pe un teren sigur înainte de a extrage o concluzie şi a spune tuturor ce aţi realizat.  Ai fost prudent, nu teai bucurat înainte de vreme, deşi toată lumea era încântată de rezultate, dar ai dat dovadă de discreţie şi precauţie fii sigur nimic nu se poate răsturna în ultima clipă. Acum tragi linia finală şi poţi te lauzi tuturor cu mândrie!

Taur

Afacerile tale trec printr-un punct sensibil, când chiar tu ai putea comite o infracţiune cu speranţa nu va lasă urme. Ba da, va lăsa, iar imaginea ta ar putea avea mult de suferit, ca atare nu te lasă păcălit de perspective amăgitoare. Cineva are interesul de a te atrage într-o cursă promiţând marea cu sarea, iar tu eşti gata -l crezi. Dar se poate şi tu încerci păcăleşti pe cineva cu vorbe meşteşugite pentru a-l atrage într-o afacere, dar din care, la urma urmei, doar tu ai putea avea de câştigat dar nu pe cele mai corecte căi. Dacă cinstea e mai presus de câştig, te va mustra conştiinţa.

Citește și: Horoscop special – zodii de femei care sunt înșelate de parteneri

Gemeni

Un hop financiar te obligă opreşti orice afacere în derulare până la noi ordine. Posibil resimţi un gol în portofel, peste care vei trece, dar cât timp nu primeştibani în plus care acopere lipsa, nu poţi merge mai departe în ce ţiai propus. Poate e vorba de o amânare a unei plăţi, de incapacitatea de a-ţi achita o datorie mai veche, de imposibilitatea de a cumpăra acum un obiect pentru care ai făcut deja sacrificii, ca atare e bine laşi investiţiile pe altădată. Momentan, nu mai sunt posibile şi nici recomandabile, dar în curând se va reechilibra bălanţa.

Rac

Dacă vrei ai o zi de succes, încearcă faci echipă cu persoane mai mature, cu mai multă experienţă, de la care ai şi tu încă foarte multe de învăţat. Stai mai mult în compania celor în vârstă, a fraţilor mai mari, a părinţilor, a prietenilor dintr-o generaţie superioară celei din care faci parte, pentru sfaturile lor se vor dovedi a fi extrem de utile. Cere-le părerea, pentru ei văd lucrurile cu totul altfel decât tine, de la nivelul experienţei lor bogate de viaţă şi se arată dispuşi ţi-o împărtăşească şi ţie, cu drag.

Sursă foto: alphacoders.com

Citește continuarea pe Huff.ro

Citeste si: Horoscop special – la ce pericole se expun zodiile între 13-19 februarie

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.