Horoscop 22 februarie – Fecioarele, nu mai fiți așa critice cu voi!

horoscop - to god each zodiac sign 6699590

Horoscop 22 februarie – Fecioarele, nu mai fiți așa critice cu voi! Astăzi, Berbecii sunt triști și deprimați, Scorpionii privesc cu încredere viitorul, în timp ce Capricornii își fac ordine în lista de priorități.

Berbec
Nu abandona dacă vezi proiectul la care munceşti cu atâta sârg nu înaintează în ritmul pe care l-ai sperat. Ai ajuns pe un teren în care totul pare se fi încetinit, dar chiar şi această lentoare are un rost. Dacă ai fi împins de la spate de termene limită şi teai grăbi, nu ai lucra cu aceeaşi conştiinciozitate şi concentrare, avândtendinţa de a mai sări peste unele detalii, ca atare las-o mai moale şi adapteazăte acestui mod de înaintare. Mai greoi, mai obositor poate, mai demotivant pentru o fire care aşteaptă rezultate imediate, dar vei vedea în final e cea mai bună soluţie pentru a construi ceva de calitate.

Taur
Ce-i cu figura asta tristă şi pesimistă? Dacă teai vedea în oglindă ai plânge! Deci hai, schimbă faţa această cu una veselă şi deschisă şi ai vezi aceasta e atitudinea care va schimbă tonul zilei. Un zâmbet larg transmis chiar şi unui necunoscut pe stradă… un cuvânt bun prin care faci pe altul audă ce-i place… o mânăîntinsă cu prietenie arăţi altcuiva nu e singur e ceea ce şi ţie ţi-ar plăcea primeşti astăzi, nu-i aşa? Deci fii tu schimbarea pe care o aştepţi! E atât de simplu transformi o figura posomorâtă întruna luminoasă cu un singur gest! Foloseştete de şansa aceasta cu generozitate şi ziua va deveni minunată!

Citește și: Horoscop special – marea slăbiciune a fiecărei zodii

Gemeni
Chiar dacă acum, pe moment, dai piept cu unele hopuri, nu te lăsa influenţat de ele, ci mergi mai departe cu încredere maximă în reuşita finală. Nicio ascensiune nu e uşoară, ca atare înarmeazăte cu mari resurse de energie pozitivă şi de optimism, pentru eşti pe drumul cel bun către ţelul propus. Nu renunța la micile hârtoape de pe parcurs, care nu au alt rost decât de a-ţi pune ţie tenacitatea la încercare, ca demonstrezi meriţi pe deplin ceea ce vei obţine la capăt. Dacă teai opri la orice fleac, probabil nu vei mai ajunge la scopul cel mare. Cu încredere în ţine nimic nu va fi greu!

Rac
Recunoaşteţi blocajul în care te afli şi -l afară din calea ta, pentru sigur stă în puterea ta faci asta! Nu tu l-ai pus acolo, tu doar l-ai acceptat şi l-ailăsat crească, până într-un punct în care ai crezut singura soluţie e i te abandonezi neputincios şi pesimist. Nici vorbă de aşa ceva: undeva în adâncul minţii tale se află o scânteie de idee, mică, neobservată, dar care poate genera exact furtuna de schimbări pozitive pe care o aştepţi. Miracolele se întâmplă, dar numai de tinedepinde le laşi se manifeste. Miracolul e acum acolo, în mintea ta, cea mai plăpândă lumina de speranţa, dar ia vezi cum creşte dacă deschizi uşa minţii şi a sufletului. Prinde aripi, simţi?

horoscop - mercurvarsator 1 150x150Citeste si: Horoscop special – Mercur în Vărsător, cum ne afectează?

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.