Horoscop 24 februarie – Fecioarele, nemulțumite la muncă!

horoscop - virgowallpaper 1 1024x753

Horoscop 24 februarie – Fecioarele, nemulțumite la muncă! Astăzi, Gemenii au parte de o surpriză neplăcută, pentru Lei este o zi în care sunt favorizate revederile și împăcările, în timp ce Capricornii ar trebui să rezolve anumite lucruri.

Berbec
Cu o vorbă bună poţi linişti chiar şi cele mai nervoase furtuni pentru nimeni nu poate rezista amabilităţii cu care tratezi tu chiar şi cele mai agresive momente. Chiar dacă tu însuţi eşti adeseori ca o furtună, acum uimeşti pe toată lumea cu calmul tău, deoarece reuşeşti gestionezi orice situaţie neprevăzută cu o atitudine rezervatăşi liniştită. De multe ori te aprinzi o torţă şi rişti strici tot, dar de dată această eşti o apă lină de nimeni tulburată.

Taur
E o plăcere primeşti atâtea încurajări la propunerile pe care le faci celor cu care intri azi în contact. Cineva trebuie fie liderul acţiunilor potrivite acestei zile şi acela eşti tu, pentru vii cu idei concrete pentru o zi reuşită. Poate îţi vin azi chiar şi idei de afaceri, generate de discuţiile foarte animate cu cei din anturaj, cu şansa de a găsi un potenţial client sau asociat. Vorbeşte despre planurile tale, pentru e posibil mai atragi şi pe alţii în realizarea lor sau primeştiîndrumări cât se poate de bune!

Citește și: Horoscop special – 2017 și zodiile. Pe cine agită Marte?

Gemeni
Nu-ţi ies toate planurile aşa cum ai dorit, ci te trezeşti cu o surpriză neplăcută. Apare o situaţie neprevăzută care modifică tot ce ai fi planificat pentru azi, ca atare nu te bucură încă pe deplin lucrurile mergeau bine, pentru încă se mai pot ivi situaţii care dau peste cap totul şi îţi strică bună dispoziţie. Poate sănătatea e ceacare îţi pregăteşte marea bombă sau vremea te obligă renunţi la o călătorie, deci ceva nu iese la carte.

Rac
Nu mai alerga după cai verzi pe pereţi! Vei auzi îndemnul acesta din mai multe direcţii şi când mai multă lume îţi spune visezi, poate ar fi bine te trezeşti la realitate. Poate mergi într-o direcţie iluzorie, care nu duce acolo unde ar trebui, ci te afundă şi mai mult în visare, de aceea ţine cont de cel din preajma ta care îţiprezintă adevărul în cea mai lucidă şi clară formă. Ar fi culmea nu-l vezi şi continui spui totul e roz şi uşor, în imaginaţia ta. când se vede de la o poştă contrariul. Ca atare deschide ochii şi urechile cât mai repede!

Sursă horoscop: Huff.ro

horoscop - zodiac insecurities 150x150Citeste si:Horoscop special – trei zodii care te uită într-o secundă

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.